Náhodný tip ve Sportce přinesl třicátníkovi přes 20 milionů korun. „Ještě pořád jsem v šoku!“

Muž si chtěl páteční pracovní den trošku zpříjemnit, a tak si během dopoledních pochůzek skočil do tabáku pro malou svačinku a oblíbený časopis. Usmívající se prodavačka mu tehdy nabídla, jestli také nechce zkusit své štěstí. A protože si občas rád vsadí, skoro okamžitě souhlasil.

Přečtěte si také: Za tiket dal jenom dvacku, i tak mu Sportka přinesla přes 9 milionů


Čísla i Šanci mu vybral terminál a muž se s tiketem za 220 korun v kapse vrátil k pracovním povinnostem. Ještě tentýž večer si sázenku zkontroloval přes mobilní aplikaci a při pohledu na výsledek nemohl uvěřit vlastním očím. Na displeji totiž uviděl částku 20 624 574 Kč.
 

Nejdřív šok, poté úleva

„Poprvé jsem si vsadil zhruba před pěti lety. A i když už jsem párkrát vyhrál, něco podobného jsem rozhodně nečekal. Doteď mi to přijde neskutečné a pořád jsem tak trochu v šoku,“ popsal nám své pocity při návštěvě budovy Sazky. Čísla si tehdy musel několikrát zkontrolovat, aby svému štěstí začal věřit.

Po několika kolech ověřování se konečně dostavila úleva a pocit klidu. Výherce teď totiž díky Sportce nebude muset řešit své finanční zabezpečení. „Pocit, že své rodině můžu klidně postavit dům a nemít ani korunu dluh, je k nezaplacení,“ usmíval se výherce.
 

Budoucnost ukáže

Český loterní milionář nám dále svěřil, že zatím žádné zásadní změny neplánuje. Zůstane ve své současné práci hlavně proto, že ji má rád. Už teď ale ví, že bude určitě rozmazlovat svého syna.

„Ještě nevím, co si za peníze koupím. Něco určitě pořídím synovi a nějakou částku si nejspíš dám stranou, ale momentálně žádné konkrétní plány nemám,“ prozradil na závěr výherce.
 

Dejte šanci náhodě i vy!

Sázíte vlastní čísla, nebo spoléháte na náhodný tip? Ať tak, nebo tak, z dlouhodobých statistik vyplývá, že šance na výhru jsou v obou případech vyrovnané. A když navíc zvolíte náhodný tip, ušetříte čas, který byste jinak strávili vymýšlením a zaškrtáváním čísel.

Desítky milionů vám může náhodný tip přinést i dnešní slosování Sportky. Klikněte si pro tiket na tento odkaz.

Držíme palce!

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také