Muž ze severních Čech vyhrál už podruhé. Tentokrát se Sazka Klubem 100 tisíc

Sází pravidelně už nějakých patnáct let a jak se nám muž při převzetí výhry svěřil, nevynechá žádné středeční ani nedělní slosování Sportky. A také má rád mimořádky. Není se ale co divit, jeho hráčská vášeň mu přináší ovoce. 

Přečtěte si také: Rovný milion korun ze Sazka Klubu si vášnivý rybář užije u vody


V posledních pěti letech bral podle svých slov velmi zajímavou výhru už podruhé. Tentokrát mu Sazka Klub nadělil rovných 100 tisíc korun. Padesátník ze severních Čech si pro výhru přijel ve společnosti své přítelkyně.
 

Nejlepší dárek? 100 tisíc od Sazka Klubu

V Sazka Klubu se původně hrálo o zimní dovolenou za 100 tisíc korun, tu ale muž nevyužije. „Ani já, ani přítelkyně nejsme lyžaři, a tak jsme se rozhodli pro poukázku na stejnou částku,” řekl nám usměvavý výherce. A dodal, že díky skutečnosti, že mu zástupci Sazka Klubu zavolali už před Vánoci, dostali oba opravdu krásný dárek pod stromeček.

Když už muž za námi dorazil, nemohli jsme se ho zapomenout zeptat na jeho kartu Sazka Klubu. „Mám ji už zhruba rok a půl a používám ji pokaždé, když si jdu vsadit,” prozradil výherce.
 

Kartu si zřídil na doporučení


„Doporučila mi ji paní prodavačka v jedné trafice právě kvůli velmi zajímavým soutěžím, které jsou se Sazka Klubem spojené.
 

Klikněte pro informace o Sazka Klubu


Výherce nám také řekl, že kromě Sportky se nechá často nalákat i na nákup losů a jeho favoritem je Rentiér. „Hraní máme v rodině, už moje maminka byla pravidelnou sázející,” zamýšlí se Čech.
 

Peníze zaplatí rekonstrukci

A jak se stotisícovou částkou naloží? „Peníze se určitě budou hodit na rekonstrukci bytu, kterou s přítelkyní už nějakou dobu plánuje,” odtajňuje nám své plány. „A protože oba rádi cestujeme po naší krásné republice, část výhry si určitě vychutnáme i při našich častých výletech,” dodal výherce na závěr.

Nejen 100 tisíc korun, ale třeba i obytný vůz za 1,2 milionu korun, poukázky do oblíbených obchodů nebo vstupenky na koncert. O to všechno pravidelně hrají členové Sazka Klubu. Stačí si kartu zřídit na kterékoliv prodejně s terminálem Sazky, a pak ji pravidelně využívat.

Jestli svoji kartu Sazka Klubu zatím nemáte, zřídit si ji můžete za pár chvil. Nejbližší provozovnu s terminálem Sazky najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také