Mladík dostal k narozeninám tiket, vyhrál na něj 23 milionů

Přesně takový stírací los dostal mladý Američan Devon Brown ze státu Tennessee. Jak přiznal, takovou radost z dárku snad ještě neměl. Žádné rozmařilé utrácení, a to dokonce ani na oslavu svých narozenin, s penězi ale neplánuje.

Přečtěte si také: Šedesátník z Ústecka si díky milionům ze Sportky začne užívat života


Jak Devon přiznal zástupcům loterie, od kterých si byl vyzvednout výhru, stírací losy jako dárky ať už k narozeninám nebo k Vánocům jsou u nich v rodině poměrně časté. A obdarovaným také vždycky udělají radost. Takovou euforii, jakou měl po setření on, ale prý ještě nikdo v jeho rodině nezažil.
 

„Pořád jsem nemohl uvěřit, že jsem vyhrál právě já.”

„Ze začátku to byla úplně normální oslava. Připili jsme si, měli jsme dort a já kromě dalších dárků dostal i stírací los Platinum Payout,” zavzpomínal Devon. „Po setření jsem se na tiket podíval snad už stokrát, a pořád jsem nemohl uvěřit, že jsem vyhrál právě já.”

A cena to je královská: mladík pod fólií našel hned 1 milion dolarů, v přepočtu 22,8 milionů korun. „Pořád si myslím, že se mi to snad zdá,” nechal se slyšet výherce.

Pro své peníze si Brown přišel do loterní společnosti spolu s tatínkem a bratrancem, kteří mu výherní tiket dali. A kteří také dohlédnou, aby svému novému majiteli peníze dobře posloužily.
 

Vyhrané miliony Američan investuje

„Žádné divoké večírky se pořádat nechystám a po drahém autě také netoužím. Svoji výhru chci naopak dobře investovat,” řekl Američan. A dodal, že také ani v nejmenším neuvažuje o tom, že by skončil ve svém zaměstnání. Ničit drobný hmyz, což je jeho povolání, ho prý neskutečně baví.

Vyhrát pořádnou sumu peněz je snem nejednoho z nás a je jisté, že by to ani nemuselo být v den našich narozenin. Ve Sportce lze štěstí zkoušet minimálně dvakrát týdně, a když vaše čísla padnou, můžete si být jisti, že vám do kapsy spadnu desítky milionů. Klikněte si pro svůj online tiket na tento odkaz.

Přečtěte si také