Miliony ze Sportky zajistí třicátníkovi vlastní bydlení bez hypotéky

Mít vlastní bydlení a nemuset platit ani nájem, ani horentní sumy bankám, je sen, který se díky Sportce vyplnil jednomu Čechovi. Ve slosování, které proběhlo před pár týdny, získal 3 174 540 Kč.

Přečtěte si také: Přítel ji opustil, protože dost nevydělávala. Teď máma čtyř dětí vyhrála 161 milionů


Splatit všechny dluhy a pořídit si vlastní bydlení. Přesně to chce s výhrou udělat třicetiletý Čech, který se před nedávnem dostal do klubu loterních milionářů. Pohádkové peníze - přes 3 miliony korun - mu přinesla Sportka.
 

Sportka je jeho srdcovka

„Je to moje nejoblíbenější hra,” přiznal muž, když za námi přijel do budovy Sazky, kde si domlouval detaily o převzetí výhry. „Sem tam si sice vsadím i Eurojackpot, Sportka ale pořád vede.” Výherce nám dále prozradil, že nesází nijak pravidelně, prý zhruba dvakrát do měsíce. K tomu, aby si tiket koupil, ho nejvíc motivuje výše Superjackpotu, občas ale dá i na svůj šestý smysl.

Přesně to se stalo v onen osudový den. „Už od rána jsem měl pocit, že je dneska můj šťastný den. V práci jsem na to moc nemyslel, ale když jsem šel domů, zastavil jsem se v tabáku a koupil si tiket,” prozradil výherce, co jeho milionovému štěstí předcházelo.
 

Tiket schoval do peněženky

Sázenku si nicméně poté strčil do peněženky a už na ni nemyslel, a to ani ve středu večer, kdy probíhalo slosování. Vzpomněl si ale druhý den ráno, a tak vytáhl tiket a naskenoval ho přes mobilní aplikaci Sazky.

Tomu, co o pár vteřin později uviděl na displeji, nechtěl vůbec věřit. „Doteď jsem vyhrál nanejvýš pár stokorun, a tak mě tolik čísel najednou opravdu vykolejilo,” smál se svobodný Čech. „Skenoval jsem tiket pořád dokolečka, až jsem kvůli tomu málem přišel pozdě do práce.”

Ještě dřív, než vyrazil do zaměstnání, se musel srovnat s tím, že mu tento den kompletně změnil život. Protože je ale podle svých slov kliďas od přírody, po pár chvílích se mu to podařilo. Dokonce natolik, že o své výhře zatím neřekl vůbec nikomu!
 

Rozhazovat za hlouposti nehodlá

I když je mužova výhra pro jeho okolí stále tajemstvím, on má už přesně rozhodnuto, jak peníze využije. „Žádné rozhazování se konat nebude, nejsem ten typ, co by se potřeboval obklopovat dranými hloupostmi,” zamýšlí se loterní milionář.

„Už dlouho ale přemýšlím o vlastním bydlení. Nájem, který teď platím, mi spolkne poměrně velkou část výplaty. Díky výhře ze Sportky se ale už brzy budu stěhovat do vlastního, což je věc, na kterou se opravdu těším,” dodává Čech.
 

Sázet bude dál

Muž nám ale také prozradil, že se změní ještě jedna věc. „Dříve jsem loterie hrál zhruba dvakrát do měsíce, teď si ale pro tiket budu chodit častěji. Pokud mi Sportka už jednou přihrála přes 3 miliony, tak kde je psáno, že to nemůže vyjít i napodruhé?” rozloučil se s úsměvem na tváři náš výherce.

Jestli má tento šťastlivec vsazeno i na dnešní slosování, je i pro nás tajemstvím. Pokud ale ne, ztratí možnost získat 156,5 milionu, o které se bude už večer ve Sportce hrát. Už máte svůj tiket? Klikněte si pro něj online na tento odkaz.

Přečtěte si také