Máte na dnešek tiket Eurojackpotu? Skvělé! Jste ve hře o luxusní obytňák za miliony

Znervózňují vás blížící se podzimní plískanice, které byste mnohem radši nahradili teplými slunečními paprsky někde na jihu Evropy? Pokud to dneska vyjde v Eurojackpotu, váš sen se už velmi brzy může proměnit ve skutečnost. Jeden z majitelů plného tiketu večer stoprocentně získá luxusní obytný vůz.

Přečtěte si také: Padla 2. nejvyšší výhra v historii! Online sázka Eurojackpotu přihrála Čechovi 1,4 miliardy


Na obytňáku visí cenovka 2 500 000 Kč, a tak je jasné, že si v případě výhry budete užívat opravdový luxus. Vybírat budete z široké nabídky společnosti Karavan Travel, která je na vlastní ubytování na kolečkách specialistou.
 

Luxusní interiér a místo až pro 8 cestovatelů

Samozřejmostí je do posledního detailu vymazlený interiér, kde nechybí pohodlné postele až pro osm cestovatelů, kuchyňský kout, sprcha a toaleta. Pochopitelně je tu také klimatizace, případně topení. Součástí ale může být i venkovní posezení pro pozorování západů slunce stejně jako vnitřní pohovka s křesly a stolem pro případ, že by chtělo zlobit počasí.

Výhodou obytného auta je také skutečnost, že se do něj vedle velké rodiny nebo party přátel vejde všechno, co byste mohli na dovolené potřebovat. Nedokážete si dovolenou představit bez jízdních kol, bruslí pro celou rodinu, ale i další sportovní výbavy? Všechno budete mít pořád pohodlně po ruce, ať už zastavíte kdekoliv.

V obytňáku je ale dost místa také pro nepostradatelný gril, výbavu na golf nebo na ryby. Až tedy tohoto luxusního krasavce vyhrajete, budete mít jistotu, že vaše dovolená bude do posledního puntíku podle vašich představ.
 

Ve hře jste s plným tiketem

Obytný vůz, který vám už po dnešním večeru může říkat Pane, je mimořádná prémie Eurojackpotu, která je určená pouze pro české sázející. Šance, že ho získáte, je tak opravdu vysoká. Udělat pro to musíte jedinou věc - pořídit si plný tiket včetně doplňkovky Extra 6.

Nepropásněte šanci získat luxusní obytňák a klikněte si pro svoji vstupenku do dnešního slosování na tento odkaz.

Přečtěte si také