Koronavirus ji připravil o práci, loterie jí teď nadělila skoro 4 miliony

Byl to jeden z těch dnů, které se máma s dcerou rozhodly strávit spolu. V plánu bylo uvařit si něco dobrého, a tak zašly do obchodu, aby si nakoupily nějaké jídlo. I když si společný čas užívaly, nálada byla trochu posmutnělá. Kvůli pandemii koronaviru ztratila čtyřiadvacetiletá dcera před časem práci, a proto se ji máma rozhodla trochu rozptýlit.

Přečtěte si také: Dřív musela obracet každou korunu. Díky výhře ve Sportce teď procestuje svět


Právě v obchodě s potravinami tak zakoupila tiket do loterie, který dceři věnovala. A i když v Americe, kde se příběh odehrál, vedou hry jako Powerball nebo MegaMillions, žena se rozhodla pro tzv. rychlíka. Kouzlo rychlých her spočívá v tom, že se losují každých pár minut, takže víte prakticky hned, jestli jste vyhráli.
 

O své klice se dozvěděly až za pár hodin

Šťastlivkyně se ale o výhře hned nedozvěděly, mladá žena si darovanou sázenku strčila do peněženky a obě se vydaly poobědvat domů. Odpoledne ale navštívily jiný obchod, kde si sázku nechaly zkontrolovat.

„Když prodavačka projela tiket terminálem, začala se usmívat a řekla nám, že jsme vyhrály,“ vzpomíná mladá výherkyně. „Dost nás to šokovalo a vlastně jsme z toho všeho dostaly strach.“ Jak ženy později přiznaly, obavy měly hlavně proto, že nevěděly, co mají dělat dál.
 

Šek s částkou 174 996 dolarů

Nakonec ale vzaly rozum do hrsti, podívaly se na stránky loterní společnosti a po telefonu si domluvily schůzku v centrále. Právě tady si spolu převzaly obří šek, na kterém byla uvedena částka 174 996 dolarů, v přepočtu 3,83 milionu korun.

Výherkyně konstatovala, že ji štěstěna navštívila v tu nejlepší možnou chvíli. Protože i když nějakou rezervu měla, finanční zdroje se jí kvůli ztrátě zaměstnání pomalu začínaly krátit.
 

Peníze zaplatí dluhy

„Část výhry půjde na zaplacení půjček, aby mi už nedělaly starosti,“ usmívala se sympatická zdravotní sestřička. A na závěr dodala, že zbytek si pečlivě uschová a až to situace kolem pandemie koronaviru dovolí, spolu s maminkou si ho náležitě užije.

Loterie, které se losují každých pár minut, si můžete zahrát i u nás. Mezi rychlíky patří třeba Rychlé kačky. Ve hře, kterou vás provedou roztomilé animované kačenky, vybíráte 4 až 6 čísel, čím víc jich ale zaškrtnete, tím víc můžete vyhrát.

Losuje se každou minutu a hlavní výhra je rovných 1 000 0000 Kč. Tiket, jehož cena začíná už na pětikoruně, si pořídíte na pár kliknutí na tomto odkazu.

Přečtěte si také