Klikařka roku? Češka vyhrála v loterii už podruhé

O tom, že štěstí nechodí po lesích, ale po lidech, se přesvědčila jedna sázející z Česka. Tiket Sportky, který si na konci ledna koupila, jí přinesl výhru ve výši 1 482 231 korun. A to si už přitom v minulosti odnesla výhru ve výši stovek tisíc.

Přečtěte si také: 23 milionů z výhry pomůže s pohádkovým bydlením na Vysočině


„Poprvé jsem si vsadila asi před čtrnácti lety, a i když se nepovažuji za žádného skalního hráče, tiket Sportky si aspoň dvakrát do měsíce koupím,” začíná své vyprávění sympatická žena. Proč ji hraní baví, je naprosto jasné. Jak se nám svěřila, už dříve se jí dařilo: vyhrála hned 240 tisíc korun.
 

Na uklidnění si musela dát panáka

Pro sázenku, která jí zajistila výhru skoro 1,5 milionů, si došla do trafiky, kam si chodí kupovat časopisy. Tiket si pak schovala do knížky a druhý den po slosování se podívala na internet, jestli někdo nevyhrál.

Když zjistila, že někdo vyhrál a že je to ona, s vdanou ženou se prý začalo všechno točit. „Abych byla upřímná, musela jsem si dát panáka, abych to rozdýchala,” prozradila se smíchem, jak probíhaly první momenty po výhře.
 

Za výhru přispěje na opuštěné psy

O tom, že vyhrála 1,5 milionů korun, zatím nikomu neřekla, a to dokonce ani svému manželovi. I tak už se ale těší, až mu řekne, že se stali majiteli nového domu, kde budou mít bezstarostný život.

Za peníze by výherkyně také ráda zaplatila dluhy a zbytek věnovala na dobrou věc. „Mám ráda psy a trápí mě, kolik z nich lidé opustí, a oni tak skončí bez domova. Proto chci přispět na útulek Dog Point, který je i na internetu,” loučí se s námi Češka.

Toužíte také po svém vlastním bydlení? Stejně jako naší výherkyni, i vám s ním může Sportka pomoci. Nejoblíbenější českou loterii, kde se dnes hraje skoro o 50 milionů, si lze vsadit online na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: Andre Furtado, Unsplash.

Přečtěte si také