Jak se nosí Sazka Kickz? Nejen to prozradila Jitka Nováčková v podcastu My děti ze Stanice 2020
Pozvání do 111. epizody podcastu Jana Bicana, My děti ze stanice 2020, přijala Jitka Nováčková. Nejmenovaná česká ambasadorka udržitelnosti, jmenovaná česká miss a právem vlivná influencerka. Žije to nejlepší z obou světů. Jak sama říká, ve všem vždy hledá zdravý balanc a nic nepřehání. Jako jedna z prvních měla možnost vyzkoušet si nové limitované tenisky Sazka Kickz, které jsou jedním z produktů projektu reLosy od Sazky.


Přečtěte si také: Boty, které nemá nikdo jiný? Představujeme vám designové tenisky Sazka Kickz


Svůj domov influencerka Jitka Nováčková, která svým fanouškům a sledujícím přináší mimo jiné i zajímavé informace o udržitelném způsobu života, střídala mezi Dánskem, Řeckem a Prahou, podle toho, kde měl zrovna její partner fotbalové angažmá. Nyní společně rekonstruují byt v Praze, a i v tomto směru se Jitka snaží najít ten správný balanc v udržitelnosti.


Projekt reLosy ji baví

 
Proč jejich koupelna skončila v depozitáři? Zařadí do svého obýváku třeba i modulární nábytek od Sazky? A jak jí tedy sedí designové tenisky Sazka Kickz, které vznikly ve spolupráci s designéry ze studia NAUT? „Tenisky jsou jedna věc, ale mě baví i ty další aktivity, na které se reLosy zaměřují. Těším se třeba na modulární BMX pumptrack, baví mě ale také studentská výzva v rámci soutěže Reborn Design,“ říká Jitka.
 
A co ještě prozradila? To se dozvíte ve 111. dílu podcastu My děti ze stanice 2020. Poslechněte si ho! Dostupná je na platformách Spotify, Apple Podcasts a Deezer Podcasts.


 

Přečtěte si také