Jágr si zacvičil s dětmi a vyzkoušel i balet. Podívejte se na video

Sazka se už několik let snaží rozhýbat české děti v rámci projektu Sport v okolí. Při této příležitosti nasadila největší domácí sportovní kalibr v podobě hokejisty Jaromíra Jágra, který je dlouhodobým ambasadorem projektu.

Přečtěte si také: SAZKA reportér: Daniel Vencl vyhrává v ringu i v životě


Na začátku února se v pražské vršovické tělocvičně potkaly děti s Jaromírem Jágrem. A to z jednoho prostého důvodu: aby si spolu zacvičili. Nejslavnější český hokejista si s sebou tentokrát nevzal hokejku ani chrániče, ale oblékl si třeba kimono nebo nazul cvičky a s dětmi si vyzkoušel hned několik disciplín, u kterých byste ho nejspíš nečekali.
 

Trumfnul Jágr děti v baletu?

inp2_600x500-(1).jpg
 
Během jejich dvoudenního společného sportování byly v hale i televizní kamery a výsledkem je video na podporu projektu Sport v okolí. V něm mimo jiné můžete zjistit, jak to Jágrovi šlo při baletu nebo jak se popral s bradly. Došlo ale i na souboj v bojových sportech.
 

Tento spot rozhodně není první aktivitou, kterou se Jaromír Jágr snaží dostat děti od počítačů na sportoviště. Ambasador projektu Sport v okolí si s dětmi chodí zacvičit celkem pravidelně.
 

Sport v okolí sdružuje kluby i sportovní akce

Sport v okolí je největší databáze sportovních klubů po celé ČR pro snadné vyhledání sportovních možností v okolí bydliště. Čítá více než 15 000 organizací. Stojí za ním nejen společnost Sazka, ale i Český olympijský výbor. Jeho cílem je přinést zájemcům o aktivní životní styl na jednom místě také přehled sportovních akcí, kterých se mohou zúčastnit.
 
inp1_600x500.jpg

Sport v okolí je společný projekt Sazky a Českého olympijského výboru, jehož cílem je hlavně usnadnit dětem i dospělým najít cestu ke sportu. 

Přečtěte si také