Do obchoďáku šla pro dárky, odnesla si výhru přes 90 milionů

Nakupování dárků pod stromeček se stalo osudovým manželům ze Spojených států. Štěstěna se na ně usmála přímo v obchodním domě a díky ní jim na účet doputovala pořádná finanční injekce. Dvojice si na losu setřela 4 miliony dolarů, v přepočtu 90,4 milionů korun.
 

Přečtěte si také: Ukrytý tiket v knize přinesl na Vysočinu přes 14 milionů

Naeng Peová vyrazila s manželem na nákupy už brzy dopoledne. Po pár hodinách, které strávili vybíráním dárků, přetlačováním v úzkých uličkách a čekáním v dlouhých frontách, páru vyhládlo. Odebrali se tedy do zóny s restauracemi, aby načerpali trochu energie.
 

Stánku s losy si všimla při obědě

Zrovna když Naeng jedla svůj oběd, všimla si nedalekého stánku s tikety do loterie a také stíracími losy. „V tu chvíli jsem si řekla, že právě děláme radost ostatním, když jim vybíráme dárky, a tak bychom mohli mít trochu štěstí i my,” řekla Američanka zástupcům massachusettské loterie, když si přebírala výhru.

Naeng Peová neváhala a koupila si jak pár tiketů do loterie, tak i několik stíracích losů. Pří jídle je rovnou začala stírat, až došla k losu s názvem 100X. Zaplatila za něj deset dolarů (bezmála 230 korun), a tak si od něj nějakou tu výhru slibovala. 
 

Výhra zajistí Vánoce snů

Po setření jí ale to, co pod fólií objevila, naprosto vyrazilo dech. Stala se totiž majitelkou hlavní ceny v hodnotě čtyř milionů dolarů, tedy víc než devadesáti milionů korun.

Když si Naeng výhru pár dní nato spolu s manželem vyzvedávala v centrále loterie, prozradila, jak s penězi naloží. „Ze všeho nejdřív zaplatíme své dluhy. Tím největším je hypotéka a asi nemusím zdůrazňovat, jak velké břemeno nám díky výhře spadne z ramenou,” prozradila s úsměvem Američanka. „Zbytek peněz pak dobře uložíme a začneme je utrácet až v důchodu,” dodala rozumně.

Malinkou část ze své výhry ale Peovi utratí už teď: „Předtím jsme museli vybírat, jaké dárky koupíme. Kvůli hypotéce nám totiž příliš peněz navíc nezbývalo. Teď ale víme, že budeme mít my i naše rodina a kamarádi doslova Vánoce snů!”
 

Vánoční zlatá rybka může přinést až 7 milionů

Nejlepší Vánoce života se můžou slavit nejen v Americe, ale i u nás, v Česku. Jestli svým blízkým chcete pod stromečkem udělat téměř tutovou radost, nadělte jim stírací los Vánoční zlatá rybka.

Nejen, že je hned 99 tiketů ze sta výherních, ti, na kterých vám záleží, si ale pod stromečkem můžou setřít až 7 milionů korun, nová auta nebo pohádkovou dovolenou. Držíme palce!

Přečtěte si také