Díky Milionovému dešti spadne výherci do kapsy luxusní auťák

Mladý otec bude už brzy své dvě děti i partnerku vozit v novém automobilu, který si pořídí díky výhře v Milionovém dešti ve Sportce.


Přečtěte si také: Milionář ze Zlínska se nejvíc těší, až dá šéfovi na stůl výpověď

Česko už nějaký ten týden ovládá sázkové šílenství. Sportka totiž spustila doplňkovou hru Milionový déšť. Co to znamená? V každém slosování je vylosováno pět plných tiketů, jejichž majitelé získají po dvou milionech korun. 

Jedním z nich je i sympatický tatínek dvou dětí, který si vsadil v polovině srpna. „Zrovna jsem bral palivo do auta, a když jsem platil, viděl jsem u pokladny reklamu na Milionový déšť,” popisuje mladý muž první kroky, které vedly k výhře. „Říkal jsem si, že bych to měl zkusit, a protože byl velmi zajímavý i jackpot, měl k podání tiketu hned dva dobré důvody.”
 

Tiket schoval do sejfu

Na slosování v televizi zapomněl, pak si ale vsazená čísla zkontroloval. „Nejdřív jsem tomu, že jsem vyhrál, nemohl vůbec uvěřit a myslel jsem si, že jsem možná spletl některé z čísel sázenky,” směje se výherce.

Když se ujistil, že se nikde nespletl, a svou výhru jak se říká rozdýchal, jako první se svěřil své partnerce. A pak hned běžel do banky, kde si v sejfu svůj výherní tiket bezpečně uložil. „Člověk nikdy neví, co se může stát, a já chtěl mít jistotu, že o výhru nepřijdu,” prozradil zástupcům Sazky muž.
 

Zjistěte vše, co potřebujete vědět, o hře Milionový déšť

Jak se svými dvěma miliony naloží, věděl výherce vlastně hned, co zjistil, že se tentokrát Sportka usmála na něj. „Definitivně si pořídím nové auto. To staré už dosluhuje, takže nebylo moc o čem přemýšlet,” konstatuje otec dvou dětí. 

Kromě auta ale nic jiného v životě měnit nebude. Zůstane ve své stávající práci a samozřejmě nepřestane sázet. „Část peněz z výhry si určitě nechám na Sportku. Protože kdoví, třeba i já budu ten, kdo za život nevyhraje jenom jednom, ale vícekrát,” končí optimisticky výherce.

Milionový déšť sice začal pršet už na začátku srpna, dobrou zprávou ale je, že se pět hráčů, kteří každé slosování vyhrávají dva miliony, stále losuje. 

Jen připomínáme, že k tomu, abyste se této doplňkovky mohli zúčastnit, je třeba vsadit plný tiket včetně hry Šance. A jestli se vám nikam nechce, můžete sázku podat třeba po internetu na tomto odkazu.

Přečtěte si také