Den dětí je za rohem. Z těchto interaktivních hraček budou vaši potomci nadšeni!

Hračky mají za úkol v první řadě bavit, děti se ale díky nim mohou také něco naučit. To bezezbytku splňují všechny tři tipy na dárky ke Dni dětí, které vám dnes přinášíme.
 

Zábavné základy programování

Co: littleBits Rule Your Home Kit
Věk: od 8 let
Cena: ca 2 300 Kč
 
 
Programování a práce s počítači je pořád spíš dominantou mužského pohlaví, tahle sada ale bude zcela jistě bavit jak kluky, tak i holky. Programovací hračka, jejíž název lze volně přeložit jako „Ovládni svůj pokoj“, pomůže určit pravidla v každém dětském pokojíčku.

Přečtěte si také: Chcete už konečně začít? Nejlepší aplikace, které pomohou s prvními uběhnutými kroky
S její pomocí budou děti moct vytvořit poplašné zařízení, pohyblivý plakát, tajnou skříňku i celou řadu dalších projektů. Součástí balení je ilustrovaná příručka s některými z nich, další nápady pak nabízí kanál YouTube, ale také mobilní aplikace jak pro Android, tak i iOS.
 
 
Programování a práce s počítači je pořád spíš dominantou mužského pohlaví, tahle sada ale bude zcela jistě bavit jak kluky, tak i holky. Programovací hračka, jejíž název lze volně přeložit jako „Ovládni svůj pokoj“, pomůže určit pravidla v každém dětském pokojíčku.

Chytrý tygřík Tyler

Co: Hasbro FurReal Friends Tyler
Věk: od 4 let
Cena: ca 3 300 Kč


Sen všech milovníků zvířat se naplnil v podobě chytrého tygříka Tylera od hračkářského gigantu Hasbro. Když na něj zavoláte, zakřičí na vás uáááá zpátky. Reaguje také na pohlazení i další doteky, nejradši ale je, když se s malými majiteli může pomazlit. Na sobě má okolo stovky senzorů a díky nim umí hýbat očima, ušima, ocasem, hlavou i celým tělem.

To ale rozhodně není všechno. V obchodech s aplikacemi si můžete stáhnout apku FurReal, díky které se stane Tyler ještě zábavnější. Děti tu pro něj mohou připravovat jídlo, vykoupat ho anebo mu házet hračky k aportování. A skvělé je, že plyšový tygřík bude okamžitě na každý virtuální pokyn reagovat. Má vaše dítě oblíbené jiné zvíře? V nabídce jsou i pejsci, kočičky, klokan nebo medvídci.
 

Učenlivý robůtek

Co: Ozobot 2.0 Bit
Věk: od 8 let
Cena: od 1 900 Kč

Ozobot je hračkou, která se podle srovnávače cen Heuréka řadí mezi nejoblíbenější hračky vůbec. A není se co divit, možností, které s ním malí i velcí nadšenci do programování získají, je nepřeberně. Robůtek, kterého hravě strčíte do kapsy, dokáže jezdit po čarách, namalovaných na papír, a namalovaným překážkám se také umí vyhnout. Lze na něm ale také měnit rychlost, barvu, směr či intenzitu blikání jeho LED světla.

Další zábava přichází s mobilní aplikací OzoBlockly pro iOS i Android. Přes chytrá zařízení ho lze nejen ovládat, když ho ale přiložíte na displej tabletu, otevřou se vám další logické úlohy, které budete zcela intuitivně řešit. A díky speciálním obalům pro přenášení můžete z Ozobota udělat třeba i králíka nebo šíleného brouka.
 

Levná data od SAZKAmobilu:  1 GB dat od 17 Kč

Nechcete se bát, že vám váš potomek při hraní s hračkami výše spotřebuje všechna mobilní data, která máte k dispozici? Vaší odpovědí je SAZKAmobil. Největší virtuální operátor u nás před časem mobilní data zlevnil a do nabídky mimo jiné přidal obří balíček mobilního internetu o velikosti 50 GB. To jinými slovy znamená, že 1 GB tu pořídíte od skvělých 17 Kč.

Pokud si navíc novou SIM kartu objednáte do konce června, bude vás stát jen polovinu ceny. Za 75 Kč tak získáte kredit 150 Kč a po její aktivaci ještě dostanete 1 GB dat zdarma. Při nákupu přes e-shop navíc budete mít kartu ve schránce do tří dnů a za poštovné také platit nebudete.

Pro objednání SIM klikněte na tento odkaz.

Přečtěte si také