Aplikace, které světovým hvězdám pomáhají ke slávě a penězům (I. díl)

Dnes vám přinášíme tři aplikace, které milují nejen normální uživatelé, ve svých telefonech je ale mají také celebrity. U některých si jsme jisti, že je znáte, jiné ale pro vás budou možná novinkou. A jestli vás zajímá, jaká apka nesmí chybět v telefonu třeba americké herečce Jennifer Aniston, čtěte dál.

Ariana Grande: Twitter

Platformy: Android, iOS, WP
Cena: Zdarma
Hodnocení na Google Play: 4,4*

Se 76 miliony náleží zpěvačce Arianě Grande krásné desáté místo, co se týče počtu sledujících na Twitteru. Ta už je na této sociální síti několik let a co jí musíme přiznat, je skutečnost, že opravdu ví, jak být vidět a jak si Twitter podmanit ve svůj prospěch.
 

Stahujte aplikaci Twitter


Američanka svůj účet používá jako bezplatný marketingový nástroj a propaguje na něm jak své hity, tak i svá nová alba. Často ale zabrousí také do osobní roviny a cituje své fanoušky, kterým tím zajistí mnoho sledujících. Ariana ale baví i slavné: mezi těmi, kteří si její zprávy pravidelně čtou a komentují je, nechybí Lindsay Lohan, Jared Leto nebo Harry Styles.
 

Přečtěte si také: 3 mobilní aplikace, které vás udrží ve formě


Jennifer Aniston: BitMoji

Platformy: Android, iOS, web
Cena: Zdarma
Hodnocení na Google Play: 4,6*

Americká herečka Jennifer Aniston je neoddiskutovatelnou módní ikonou. Co už se o ní ale tolik neví, je skutečnost, že přemíru své kreativity ráda upouští prostřednictvím aplikace BitMoji. Miluje totiž personalizované avatary, které dokonce ráda vytváří i pro své přátele.
 

Stahujte aplikaci BitMoji


Apka funguje tak, že si buď animovanou postavičku můžete komplet vytvořit od základu, anebo si vyfotit portrét či postavu, kterou vám pak BitMoji přemaluje. Postavičky i celou řadu nálepek pak můžete kamarádům posílat přes rozličné chaty. Součástí je ale i obchod, a tak kamarádům můžete vytvořit kupříkladu tričko, hrneček, placku nebo kryt na telefon.
 

Kardashianovy: Perfect365

Platformy: Android, iOS
Cena: Zdarma (+ nákupy v aplikaci)
Hodnocení na Google Play: 4,3*

I když teď Amerika řeší spíš rozchod Kim Kardashian s rapperem Kanye Westem, celá její rodina včetně Kylie Jenner, která se stala miliardářkou už v 21 letech, si dává za každých okolností záležet, aby vypadala bezchybně. K tomu používají Perfect365, nejpopulárnější aplikaci na úpravu selfie.
 

Stahujte aplikaci Perfect365


Na platformě, využívající rozšířenou realitu, jsou hračkou jak běžné úpravy, které zeštíhlí obličej, zvětší oči nebo přifouknou rty. Součástí jsou ale také nejpopulárnější značky vlasové i dekorativní kosmetiky, a tak si tu můžete vyzkoušet třeba rtěnku, na níž jste se v obchodě dívali. V neposlední řadě tu pak najdete styly celebrit i jejich vizážistů, a tak se díky Perfect365 můžete na pár kliknutí proměnit v hvězdu i vy.
 

Vyhlaste stopku datovým limitům

Chcete vytvářet avatary v aplikaci BitMoji třeba na cestách nebo na výletech a stejně nechcete dělat kompromisy při úpravách svých selfie? V takovém případě si jsme jisti, že jistě oceníte dostatek mobilních dat.
 

Zjistěte víc o předplacenkách SAZKAmobilu


S předplacenkou SAZKAmobilu teď při přenosu čísla získáte 1 GB jako dárek a stejný objem dat si můžete vybrat jako odměnu pokaždé, když dobijete kredit za aspoň 300 Kč. Teď navíc platí akce při pořízení nové SIM karty přes e-shop nebo Zákaznickou linku. Zaplatíte za ni jen 75 Kč, ale v ceně už budete mít úvodní kredit ve výši 150 Kč. A poštovné platíme my. Novou kartu objednáte na pár kliknutí na tomto odkazu.

Autor úvodní fotografie: Andreas Useche, Flickr (Wikipedia).

Přečtěte si také