1,5 milionu ze Sportky se postará o pohádkové bydlení

Žena ve středním věku se už teď těší, jak zvelebí svůj byt. A díky penězům, které si odkrojila ze Superjackpotu Sportky, už také nemusí přemýšlet, kde vezme na rekonstrukci peníze. Tato číselná hra jí přispěla částkou 1 551 910 korun.

Přečtěte si také: Tiket z trafiky udělal z české seniorky loterní milionářku


Už od rána, kdy si svůj osudný tiket Sportky koupila, měla žena pocit, že je ten den něco jinak, líp než jindy. „Už od momentu, kdy jsem se ten den probudila, mi připadalo, že budu mít šťastný den,” začíná povídání usměvavá výherkyně.
 

Žlutou kouli Sazky brala jako znamení

„Když jsem v průběhu odpoledne vyběhla z práce na poštu, abych poslala dopisy, do oka mi padla žlutá koule Sazky. Říkala jsem si, že je to znamení, a pro jistotu jsem si vsadila,” popsala události toho dne žena.

Bylo to jen krátce před středečním slosováním, a tak na míčky, které vypadnou z osudí, nemusela ani dlouho čekat. Jak ale přiznává, televizní přenos nakonec nesledovala, uklízela zrovna po večeři a ten den měla ještě další domácí povinnosti.
 

Tiket zkontrolovala druhý den ráno

Na svůj tiket Sportky si ale vzpomněla hned následující den. Proto spustila aplikaci Sazky, jednoduše sázenku naskenovala a zmáčkla modré tlačítko Zkontrolovat sázku. Minuty, které poté následovaly, má prý trochu v mlze.
 

Stáhněte si zdarma aplikaci Sazky


„Čekala jsem hlášku, že to tentokrát nevyšlo nebo že jsem vyhrála třeba stovku, dvě. Když jsem ale viděla to dlouhé číslo, které se mi spolu s gratulací zobrazilo, skoro se mi podlomila kolena,” smála se výherkyně. Předtím, než svému štěstí opravdu uvěřila, prý tiket projela aplikací ještě několikrát. Teprve pak zavolala do Sazky.

Setkání v naší budově netrvalo dlouho, ale zato bylo opravdu milé. Maminka dvou dětí se nám mimo jiné svěřila, že se jí teď díky Sportce dýchá mnohem volněji. „Čím větší děti, tím víc peněz spolknou. A protože ty naše dospívají, často doma musíme počítat. Výhra ve Sportce ale všechno usnadnila,” zamýšlí se sázející.
 

Výhra pomůže s rekonstrukcí bytu

Ta nám dále prozradila, že si díky penězům splní její rodina sen a zrekonstruuje byt, ve kterém žijí. Nic dalšího ale ve svém životě měnit neplánuje - zůstane ve stejné práci a samozřejmě bude sázet dál.

„Dívala jsem se teď na internet a hlavní cena ve Sportce je opravdu vysoká. Takže i když obvykle sázím jenom příležitostně, teď si žádné slosování nenechám ujít,” rozloučila se s námi výherkyně víc než 1,5 milionu korun.

V tom, že je hlavní cena ve Sportce teď opravdu lákavá, se žena vůbec nepletla. Superjackpot ukrývá pohádkových 279,7 milionu korun. Už máte vsazeno? Jestli ne, nejbližší prodejnu s terminálem Sazky najdete na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autorka: Maria Lupan, Unsplash.

Přečtěte si také