Přinese vám Májová láska Sportky štěstí? S plným tiketem můžete ve středu vyhrát Mini Cooper Cabrio
Máj je měsícem lásky. Hned 1. květen patří všem zamilovaným. To ale neznamená, že romantiku si lze užívat jen v tento jeden den. Zajít si do kina nebo do divadla, dát si skvělou večeři – to je dobrý nápad vždy. Stejně jako projížďka novým kabrioletem. Pokud o tom sníte, zkuste tento sen proměnit v realitu. Již tuto středu 15. května 2024 se ve Sportce hraje o Mini Cooper Cabrio v hodnotě 900 tisíc korun. Stačí si jen vsadit plný tiket a mít štěstí.


Přečtěte si také: Boty, které nemá nikdo jiný? Představujeme vám designové tenisky Sazka Kickz


V květnu přináší Sportka speciální prémii věnovanou lásce. Ve středu 15. května budou všichni ti, kteří si vsadí plný tiket za 220 korun zařazeni do slosování o Mini Cooper Cabrio – auto ideální nejen na romantické projížďky.  Přinášíme vám inspiraci, kam se s kabrioletem vydat na krásný výlet.
 
Český Krumlov a okolí: Znáte nějaké více romantické české město? Malebné uličky tohoto historického města potěší řadou skvělých kaváren i restaurací. Pak sedněte do kabrioletu a kochejte se okolní krajinou plnou zámků a zahrad. Projížďka okolo lipenské přehrady bude také skvělou volbou.

Okolí Karlštejna: Kromě samotného hradu Karlštejn můžete projet krajinou řeky  Berounka a navštívit malebná městečka jako je Karlštejn, Srbsko či Lány.

Český ráj: Projet můžete nejen údolím, ale když vystoupíte z kabriletu, projdete i ohromujícími skalnatými útvary. Navštívit samozřejmě můžete i další romantická místa jako Hruboskalsko nebo zříceninu hradu Trosky.

Krkonoše: Horské silnice a jejich zatáčky a serpentiny přímo vybízejí ke skvělé projížďce. Užívat si můžete také krásné výhledy na hřebeny hor i do údolí. A takový západ slunce? Ten rozhodně stojí za to! 

Moravský kras: Krajina plná krasových útvarů, kde na vás dýchne závan doby pravěké. Můžete navštívit řadu jeskyní, včetně asi nejslavnější Punkevní jeskyně nebo třeba propast Macocha.

Vltavská stezka: Projížďka podél řeky Vltavy je rozhodně skvělým tipem pro prosluněný víkend. Začít lze třeba v Praze a pokračovat na jih směrem k Českým Budějovicím. Během výletu můžete obdivovat historická města a krajinu podél řeky.

Slezsko: Co vás může čekat? Projížďka malebnou krajinou tohoto regionu s možností návštěvy mnoha hradů a zámků. Zastavit se můžete také třeba ve městech Opava nebo Ostrava.

Lednicko-Valtický areál: Malebná krajina vinařských oblastí Moravy je pro romantické vyjížďky jako dělaná. Zámecké zahrady v Lednicko-Valtickém areálu jsou pro mnohé láskou na první pohled.

Už víte, kam byste svou drahou polovičku vyvezli na první výlet? Pokud ano, k realizaci už chybí jen jeden šťastný krůček. A to vsadit si plný tiket Sportky a čekat, zda Májová láska přinese štěstí a Mini Cooper Cabrio právě vám. Vsadit si můžete na jakémkoli z více než 7 600 obchodních míst Sazky, online nebo prostřednictvím aplikace Sazka.
 

Přečtěte si také