Zavřít
Bilance: Délka hraní: Maximální výhra na technické hře je 500 000 Kč

Na prodejních místech Sazky lze nyní vyzvedávat balíky

Společnost Sazka spustila na více než 750 terminálech službu DPD Pickup. Každoroční dvouciferný růst online nákupů a rostoucí obliba přebírání zboží na výdejnách, jsou hlavní důvody, proč Sazka ve spolupráci s přepravcem DPD CZ zavedla možnost vyzvedávat si balíky přímo na vybraných prodejních místech.

„V našich průzkumech dlouhodobě rostla poptávka po výdeji i podání balíků na našich obchodních místech. Spolu s DPD klademe důraz na jednoduchost služby pro zákazníky, proto k vyzvednutí balíčku stačí nadiktovat PIN, který zákazník obdrží v SMS. Další výhodou je dlouhá otevírací doba mnoha našich míst, a to i o víkendech,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel finančních a transakčních služeb společnosti Sazka.

„Na sezónu se připravujeme vždy několik měsíců dopředu. S ohledem na každoroční nárůst počtu balíčků a obecně nedostatek pracovních sil v našem oboru jsme se rozhodli udělat toto zásadní opatření, které, jak věříme, povede k maximální spokojenosti našich zákazníků. Jsme velmi rádi, že se nám podařilo najít zavedeného a spolehlivého partnera, jakým je právě Sazka,” vysvětluje Miloš Malaník, generální ředitel DPD CZ.

Službu DPD Pickup na obchodní místo Sazky si může zákazník zvolit při objednávce ve vybraných e-shopech. Na prodejnu se ale může balíček dostat i v případě, že příjemce není doma, a po domluvě mu kurýr zásilku nechá na vybrané prodejně Sazky. Po uložení balíku na prodejně dostane zákazník SMS s adresou prodejny, otevírací dobou a instrukcemi k vyzvednutí.

„Novinka je dalším doplněním širokého portfolia zboží a služeb, které společnost Sazka nabízí. Zákazníci si mohou nejen vyzvednout balík, ale i koupit předplacenku od SAZKAmobilu, zaplatit vyúčtování za energie nebo udělat radost sobě či svým blízkým stíracím losem,” doplňuje Jan Schmiedhammer.

Více informací je k dispozici zde:  www.sazkabaliky.cz