Zavřít
Bilance: Délka hraní: Maximální výhra na technické hře je 500 000 Kč

Sazka spouští online Hry

Nová zábava od předních světových výrobců je nyní dostupná online na herním portálu sazka.cz.  Mezi stávající nabídku v podobě loterií, úspěšných e-losů a kurzových sázek nově přibývají i Sazka Hry.
Legální a plně licencované Sazka Hry přinášejí zákazníkům možnost vyzkoušet své štěstí například v ruletě nebo ve známých rychlých hrách jako Starburst nebo Gonzo´s Quest. Při spuštění nové herní platformy si lidé budou mít možnost vybrat z pestré nabídky více než 25 rychlých her. Díky různým designům a tématům má Sazka ambici zaujmout široké spektrum zákazníků mezi muži i ženami od 18ti let.

Nabídku her bude Sazka postupně podle preferencí hráčů rozšiřovat.  „Do budoucna bychom rádi do nabídky Sazka Her zapojili více tzv. dovednostních a znalostních her, u kterých záleží nejen na principu náhody, ale i na schopnostech, zručnosti nebo vědomostech každého hráče,“ vysvětluje Aleš Veselý, marketingový ředitel Sazky.

Aby se lidé mohli zapojit do Sazka Her musejí absolvovat online registraci. Plně registrovaný zákazník navíc musí absolvovat i ověření totožnosti na terminálu Sazky, kde se musí prokázat občanským průkazem. Pro hru je též nutné nastavit si v hráčském účtu zákonem určená sebeomezující opatření, mezi které patří například časový limit pro délku hraní nebo finanční limit.

Sazka doplňuje své portfolio produktů tak, aby lidé měli komfort bavit se u renomované společnosti, která dodržuje veškerá pravidla zodpovědného hraní a jako jediná v České republice získala mezinárodní certifikát od Světové loterní asociace WLA o plnění přísných kritérií zodpovědného hraní.