Vklad Zavřít

Zkuste si také

Obrovské víkendové výhry

18.06.2018 / 09:58
Uplynulý víkend naděloval miliony opravdu ve velkém stylu. Obří Eurojackpot se stále drží na hodnotě 2,3 miliardy korun, nicméně díky rostoucím výhrám v nižších pořadích získal v pátek sázející z jižní Moravy krásných 22 milionů korun. Ještě větší výhru přinesla nedělní Sportka.
Své celoživotní sny si může začít plnit výherce z Olomouckého kraje. Díky plné sázence s náhodnými čísly se raduje z fantastické sumy 34 729 365 Kč. Ve stejný den se stal milionářem také zákazník Sazky z Karlovarského kraje, kterého rovněž odměnila plná sázenka - konkrétně doplňková hra Šance mu vynesla 1 068 410 Kč.

Pro pořádek uvádíme také přesnou výši zmiňované páteční výhry v Eurojackpotu:              21 934 149 Kč.

V roce 2018 evidujeme celkem 62 milionářů. Celková částka pro milionáře činí            415 840 213 Kč, z toho ve Sportce (se Šancí) 43 milionářů s celkovou částkou            322 811 497 Kč.

Logo Sazka - Bude to jen chvilinka
Zavřít   ✕ Pokud právě nejste přihlášeni na Facebooku nebo vám ještě nebylo 18 let, fanouškovská stránka se bohužel nezobrazí. Děkujeme za pochopení.
Pokračovat Zpět