Žena poslechla radu svého dědečka. Díky tomu je z ní loterní milionářka

To, že bychom své rodiče i prarodiče měli poslouchat nejen v dětství a dospívání, ale i v dospělosti, ukazuje příběh mladé Američanky Kaitlen Raineyové. Ta jela před nějakou dobou jako obvykle navštívit svého dědu a díky jeho dobré radě je teď o několik milionů bohatší.

Přečtěte si také: Milionář ze Sportky už se těší, až dá šéfovi na stůl výpověď


Když dorazila do Severní Karolíny, společně se vydali na nákup. Po cestě se pak zastavili nabrat palivo na čerpací stanici. Když čekali na zaplacení, Kaitlen si všimla vystavených stíracích losů u pokladny a rozhodla se, že si jich pár koupí. Svůj záměr vybrat si ty nejlevnější tikety, jako to dělávala normálně, naštěstí prozradila svému dědovi.
 

Štěstí jí přinesla Rudá sedmička

Ten jí to ale začal hned rozmlouvat. Ne proto, že by nebyl příznivcem loterií, ale protože dobře ví, že na levné losy se vyhrává méně často. Kaitlen se tak rozhodla sáhnout hlouběji do peněženky a nakonec si vybrala los s názvem Rudá sedmička za 20 dolarů, v přepočtu necelých 500 korun. Pro jistotu ale k nákupu přihodila i několik tiketů za pár korun.

Když oba dojeli domů, uvařili si čaj a mladá žena začala hned stírat. Nejprve zkusila pro ni dobře známé levné losy, pod fólií ale nenašla ani korunu. Nakonec přišla na řadu Rudá sedmička a už krátce nato se o ni začaly pokoušet mrákoty.
 

Výhru 2,44 milionu málem nerozdýchala

Američanka v hracím poli objevila výhru 100 tisíc dolarů, v přepočtu 2,44 milionu korun. „O dědovi jsem si vždycky myslela, že je blázen, když si kupuje tak drahé losy. Teď se ukázalo, že jsem se celou dobu pletla,” smála se Kaitlen v loterní společnosti, kam si přišla pro obří šek. „Myslím, že mu dlužím minimálně večeři.”

Výherkyně teď plánuje, že část peněz uloží na spořící účet. Tam je chce nechat do doby, než její malý syn doroste do věku, kdy mu z nich zaplatí studium na vysoké škole. A zbytek? „Poslouží jako základ úspor na vlastní bydlení,” dodala na závěr mladá Američanka.
 

Setřete si online až 6 milionů

Až 6 milionů korun si můžete setřít přes internet i díky losům od Sazky. Nejvyšší výhru ukrývá ten s názvem Cash 150, na stránkách loterní společnosti ale najdete také oblíbené losy Rentiér, Černá perla nebo Zlatá rybka. Všechny online losy najdete na tomto odkazu.

Přes internet ale také můžete vyzkoušet své štěstí ve Sportce. Pokud si pořídíte tiket online, už večer můžete získat 152,6 milionu korun, a to ani nemusíte vystrčit nos z vašich vchodových dveří. Klikněte si pro svoji vstupenku do dnešního slosování na tento odkaz.

Přečtěte si také