Zdá se vám, že vyhráváte loterii? Pokuste se s námi rozluštit, co takový sen opravdu znamená

Možná jste ve snu vyhráli, ale výhru si nestihli vyzvednout. Budíte se pak celí orosení. Některé sny vás mohou zavést až do fáze, kdy svou výhru utrácíte za něco, po čem opravdu toužíte. Jenže pak zazvoní budík a je po všem. 

Přečtěte si také: 7 chyb, které vás (možná) připravují o výhru v loterii


Loterie a výhry se vám mohou zjevit libovolným způsobem. Můžete to být vy, kdo sází či vyhrává. Nebo někdo z rodiny či známých, případně někdo, koho opravdu nemáte rádi. A vy skutečně neskáčete radostí do vzduchu, že právě ten hlupák vyhrál, a vy ne, a to ani ve snu.
 

Nejednoznačný snář

Snáře jsou trochu ošemetné, protože stejný symbol v různých situacích může mít jiný význam. Chcete-li si analyzovat svůj sen, raději si ho hned po probuzení zapište, abyste ho nezapomněli a nepřišli tak o nějaký ten detail.

A pak se zamyslete nad svou současnou situací a zkuste si sen zasadit do svého vlastního kontextu. Pojďme si teď jednotlivé druhy snů za pomoci snáře rozebrat.
 

Vyhráli jste, ale výhru jste někomu darovali

Člověk by řekl, jak velkorysé gesto to je, ale ve snu to znamená něco zcela jiného. Pokud někomu darujete výhru, zřejmě vás čeká nějaká nepříjemnost v zaměstnání, ve škole nebo dokonce v kruhu rodinném.
 

Vyhráli jste a ukazujete výherní tiket obrovskému davu lidí a šílíte nadšením

I tady pozor, nejde o nikterak fantastickou zprávu. Tento sen vám naznačuje, abyste našli svou vnitřní motivaci a sílu, díky čemuž dokážete, co si zamanete. Nadšený dav lidí naznačuje, že vás po cestě za úspěchem čeká vyrušení. Nedovolte, aby vás z toho žebříku do výšin někdo stahoval dolů.
 

Vidíte vyhrávat někoho jiného

Výhra někoho jiného může značit, že ne každý zisk je přínosem. Pakliže je to ve snu ten nemožný soused, který přijel novým autem a vytahuje se Superjackpotem ve Sportce, nejspíš se vám sen snaží naznačit, že není všechno zlato, co se třpytí. Proto není na místě žárlit nebo být nepřejícný. Máte svůj život, tak se nesrovnávejte s někým dalším, protože ten váš svět je přeci unikátní.

Pakliže ale vidíte vyhrávat někoho naprosto cizího, je to znamení, abyste byli opatrní na lidi ve svém okolí. Nedůvěřujte jim, aniž byste znali jejich opravdové záměry. Takový sen může značit, že se vás chystá někdo zneužít nebo podvést.
 

Vyhráli jste, ale z nějakého důvodu nemůžete peníze vyzvednout

Což je tedy k vzteku, i když je to jen ve snu. Tohle naznačuje, že jste možná právě promarnili příležitost, která se naskytne jen výjimečně, případně se chystáte ji promarnit. Tak pozor, co všechno odmítáte a shazujete ze stolu bez většího rozmýšlení.
 

Jdete si vsadit

Čeká vás milá společnost – takový je výklad tohoto snu. Ovšem pozor, pokud si ve snu jdete koupit stírací los, značí to ve vašem životě nějakou ztrátu. Může jít o drobnost nebo například i o přátelství.
 

Vyhráváte loterii

Vaše výhra v loterii značí příchod šťastné události. V takovém případě není od věci si jít opravdu vsadit, protože tím šťastným okamžikem může být skutečná výhra, ale nemusí. Možná vás potěší dobrá zpráva z rodiny nebo z banky o zhodnocení vašich investic.

Pokud zrovna prožíváte těžké období nebo stojíte před složitým rozhodnutím, sen o výhře bude znamenat, že brzy najdete z této situace cestu ven svým vlastním přičiněním. Dalším výkladem je, že jde o signál zlepšení vaší finanční situace.
 

Našli jste stírací los

Jasnější zpráva z vesmíru o tom, že vás čeká výhra v loterii nebo na stírací los, už přijít nemůže.
 

Vyhrajte 906 milionů a 100tisícovou měsíční rentu k tomu

Ať už se vám o výhře zdá, nebo nezdá, na konci dne je jistá jedna věc: pokud si totiž nekoupíte los nebo nevsadíte, loterie se na vás zkrátka neusměje. Třeba v takovém pátečním Eurojackpotu můžete trefit 906 milionů korun.

Pro české sázející je navíc připravena speciální prémie, a to renta 100 tisíc korun měsíčně na dva roky. Až si tedy půjdete evropskou loterii vsadit, nezapomeňte zvolit plný tiket včetně doplňkovky Extra 6. A jestli se vám nikam nechce, pro sázenku si můžete pohodlně zajistit online na tomto odkazu.

Přečtěte si také