Za výhru 8,6 milionu ve Sportce vylepší bydlení i samu sebe
Nedělní losování Sportky ze dne 24. června bylo štědré hned ke dvěma výhercům. První pořadí prvního tahu nadělilo hráčům z Prahy a Královéhradeckého kraje víc než osm a půl milionu korun. U příležitosti předání výhry jsme vyzpovídali výherkyni, která má už teď s penězi velké plány.

 

Čtěte také: nejšťastnějším číslem na světě je 16


„Chci hlavně zabezpečit svoji rodinu, a proto jim část výhry věnuji,” prozradila na úvod žena ve středním věku. Zbytek pak použije k přestěhování do vlastního bydlení a myslet bude také sama na sebe. 

„V novinách se pořád píše, jak se celebrity vylepšují různými plastickými operacemi. Teď, když jsem vyhrála tak fantastickou částku ve Sportce, se možná po nějakém tom zákroku také poohlédnu,” nastínila výherkyně, jak možná část peněz utratí. Život si tak doslova zkrášlí.
 

Ke hře ji zláká hlavně vysoký jackpot

Tikety sportky i dalších číselných loterií si nová milionářka kupuje už asi třicet let. Pravidelnou sázející ale není, zláká ji hlavně výše jackpotu. „A ten byl na konci června pohádkový, takže jsem neodolala a do trafiky jsem si pro sázenku také došla,” řekla usměvavá dáma.

Jak ale přiznala, pokaždé, když si vsadí, bývá nervózní, že tiket ztratí. „Vymýšlím různé schovávačky. Do peněženky si tiket nedávám, protože se bojím, že by mi ji mohl někdo ukrást. Nechávám jej většinou doma, tentokrát jsem si ho schovala do skříně mezi oblečení, tam by ho zloděj, myslím, nehledal,” směje se.

Výherní tiket zůstal bezpečně na svém místě, a tak se pozdější milionářka těšila na nedělní slosování. Když po jeho kontrole zjistila, že je to právě ona, kdo z tisíců sázejících tentokrát vyhrál, hned zavolala svým přátelům. 

„Oslava samozřejmě také byla, to víte, člověk skoro devět milionů nevyhrává každý den,” prozradila žena. A pak se rozloučila, aby si plnými doušky mohla začít užívat svého nového života milionářky.
 

Poškádlete štěstí v Rychlých kačkách

Příběh výše ukazuje, že Sportka je královnou, krásné výhry na vás ale čekají i v dalších hrách od Sazky. Už jste slyšeli o novince Rychlé kačky, kde můžete získat až 2 miliony korun? Protože je navíc hra online a losuje se každou minutu, štědré částky lze vyhrát třeba i o půlnoci. 

Vyzkoušejte, jestli vám Rychlé kačky přinesou štěstí, na tomto odkazu.

Obrázek u článku je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: shooterple, Pixabay

Přečtěte si také