Vyhrajte v Sazka Klubu nadupanou Škodu Karoq za 600 000 Kč

Pohon na všechny čtyři kola, výbava přesně podle vašich přání i barva karoserie, o které se vám po nocích zdá. V Sazka Klubu právě odstartovala soutěž o nabušené SUV Škoda Karoq a můžete to být právě vy, komu začne tento krasavec už brzy říkat pane. Čtěte dál a zjistěte, jak svoji šanci na výhru mnohonásobně zvýšit.

Přečtěte si také: Výherce 1,2 milionu od Sazka Klubu dá peníze svým dětem

Spousta výhod a také soutěže o fantastické ceny, to jsou hlavní důvody, proč se řady členů Sazka Klubu stále rozrůstají. Absolutní novinkou je letní soutěž, na jejímž konci bude jeden Čech nebo Češka majitelem zbrusu nové Škody Karoq.
 

Získejte Karoq přesně podle vašich představ

Jestli i vy toužíte po kompaktním SUV, máme pro vás ještě jedno lákadlo. Auto totiž bude vypadat přesně tak, jak si budete přát. Barvu i výbavu si budete moct vybrat na míru v Autokomlexu Menčík na Praze 8. A to až do štědré částky 600 000 Kč. Žádné komplikace ale nebudete mít ani v případě, že už doma nějakého toho krasavce na čtyřech kolech máte. V takovém případě vám společnost Sazka pošle celou částku na účet.
 

Zapojit se do soutěže je hračka

Nalákali jsme vás a vy se teď chcete do soutěže zapojit, jen nevíte jak? Je to úplně jednoduché. Stačí až do 15. 9., kdy hra běží, aktivně používat svoji kartu Sazka Klubu, a to jedním z následujících tří způsobů:
 
  • nezapomínejte načíst kartu Sazka Klubu na terminálech Sazky,
  • dobíjejte si kredit na SAZKAmobil na telefonní číslo, které máte spárované s kartou Sazka Klubu,
  • přihlaste se aspoň jednou na webovky Sazka Klubu do svého zákaznického účtu pod číslem vaší karty.


Zvyšte svoji šanci na výhru 100x!

Stejně jako u předchozích soutěží, i u této platí, že čím víc budete svoji kartu používat, tím větší máte šanci na výhru. Každá karta může být do soutěže zařazena opakovaně s tím, že jedno číslo karty tam může být až 100x.

O výherci se rozhodne ve středu, 18. září a přítomen bude pochopitelně také notář, aby na vše dohlédl. O tom, jestli jste to právě vy, kdo Karoq získal, se dozvíte už o den později buď na stránkách Sazka Klubu, anebo prostřednictvím telefonátu a e-mailu od Sazky.
 

O Karoq hrají i noví členové

Jestli ještě svoji kartu Sazka Klubu nemáte, dobrá zpráva je, že si ji můžete zřídit na některém z tisíců prodejních míst s terminálem Sazky po celé republice. Od vaší klubové karty vás tak dělí skutečně jenom pár kroků. To nejbližší místo najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu. Do soutěže budou zařazeny všechny karty, které budou plně registrované a aspoň jednou použité do 15. 9. 2019 včetně.
 

Prozkoumejte všechny výhody a soutěže Sazka Klubu


Až se stanete členy Sazka Klubu, těšit se můžete nejen na celou řadu soutěží, karta vám ale také usnadní život. Uložit si na ni můžete například svá oblíbená čísla, která sázíte třeba ve Sportce nebo ve hře Šťastných 10, a podání tiketu v trafice tak bude otázkou pár vteřin. Teď si ale hlavně můžete zahrát o Karoqa, který je mimochodem hrdým majitelem titulu Auto roku 2018. Držíme palce, ať se tentokrát usměje štěstí právě na vás.

Přečtěte si také