Vyhrajte s kartou Sazka Klubu obytný automobil za 1,2 milionu korun

Věrnostní program Sazky pro své členy připravil skutečnou lahůdku. Celý duben poběží exkluzivní soutěž o obytný automobil PLA Happy 440 s cenovkou 1,2 milionu korun, se kterým bude radost poznávat krásy nejen Česka, ale klidně i celé Evropy. Soutěž je určena pro stávající a všechny nové členy Sazka Klubu, kteří se nyní registrují.

Přečtěte si také: Ve Sportce vyhrál 22 milionů, teď si začne užívat královský důchod


Každý zákazník s plně registrovanou kartou Sazka Klubu, který splní do 28. dubna alespoň jednu z níže uvedených podmínek, bude automaticky zařazen do soutěže o obytný automobil.
 

Podmínky pro zapojení do soutěže:

Načtení karty Sazka Klubu na terminálu Sazky
Dobití SAZKAmobil telefonního čísla s klubovou kartou.
Přihlášení se na klubové stránky do svého účtu.

 

Vyhrajte obytňák s komfortem až pro 6 osob

 
inp_600.jpg

Obytný vůz PLA Happy 440 je největší obytný vůz výrobce PLA Cars. Pohodlně se do něj vejde až šest osob, pro které je připraveno nejen šest homologovaných sedadel, ale také šest lůžek a chybět nemůže ani obří lednice.

Pokud vyhrajete, budete se kochat moderně elegantním interiérem, hlavně si ale užijete skvělý výkon. Ten je zajištěn díky skutečně silnému motoru, který je běžně instalovanán do dodávek Citroën Jumper a Fiat Ducato.
 

Sazka Klub nabízí soutěže a výhody po celý rok

interier_600-(1).jpg

Výherce bude vylosován na konci dubna. O předání nadupaného obytňáku včetně prvních dojmů nového výherce vás budeme na Sazka světe určitě informovat.

Registraci do Sazka Klubu můžete provést na prodejních místech s terminálem Sazky. Členství vám přináší výhody po celý rok. Stačí jen aktivně využívat Sazka kartu a bonusy vás neminou.
 

Čerpejte výhody se Sazka Klubem

Jestli sázíte pravidelně nebo telefonujete se SAZKAmobilem, s pořízením klubové karty byste neměli váhat. Ti první totiž budou získávat bohaté odměny a výhody za dobití, těm druhým může karta Sazky výrazně zjednodušit život.

Uložit si na ni totiž lze svá šťastná čísla, takže bude podání tiketu v prodejně hračka. Sazka vás ale bude také e-mailem nebo SMS informovat v případě, že vyhrajete, a tak už vám žádná výhra nikdy neuteče. Více informací o Sazka Klubu najdete na tomto odkazu.
 
karavan_SK_600-(2).jpg

Přečtěte si také