Vyhrajte 100 000 Kč měsíčně na 20 let! Odstartovali jsme novou loterii Extra Renta

K oblíbené Sportce, Eurojackpotu nebo třeba stíracím losům nyní přibývá novinka, která nemá v Česku obdoby. Hlavní výhra u Extra Renty vám totiž přihraje měsíční příjem 100 000 Kč, a to na dlouhých 20 let!

Přečtěte si také: Muž ze severních Čech vyhrál už podruhé. Tentokrát se Sazka Klubem 100 tisíc


Za takový balík si můžete každý měsíc splnit i ta nejtajnější přání, zároveň získáte i příjemný pocit finanční jistoty. Mimo dvou desítek let, kdy vám každý měsíc přijde na účet 100 000 Kč, nabízí samozřejmě i další částky podle úspěšně trefených čísel.
 

20 let finanční nezávislosti

V Sazce věříme, že si novou loterii brzy oblíbíte. Zájem o výhru v podobě měsíčních výplat totiž Čechy baví už delší dobu. Například mezi jedny z nejoblíbenějších losů patří ty z rodiny Rentiér, které nabízejí měsíční renty v různých hodnotách po dobu 5 let.

Extra Renta však tento model posouvá ještě dál a výrazně prodlužuje období, po které výherci měsíční platby dostávají. Hlavní výhra poskytne celých 20 let finanční nezávislosti.
 

Losuje se každé pondělí

Extra Renta je podobně jako Sportka nebo Eurojackpot číselnou hrou, kde se volí 7 čísel z 33. Výhru můžete získat už za 3 uhodnutá čísla. Cena sloupečku je 25 Kč, tiket obsahuje 4 sloupečky, vyjde vás tak na přátelskou stokorunu.

Losování probíhá jednou týdně, a to vždy v pondělí ve 20:00. Další informace o nejnovějším loterním přírůstku z dílny Sazky najdete na tomto odkazu.
 

Tiket online i na tisících prodejních míst

A kam pro tiket? Na úplně stejná místa jako jste zvyklí u jiných vašich oblíbených loterií nebo losů od Sazky. Sázenku získáte na některém z mnoha tisíc míst s terminálem Sazky, jako jsou trafiky, pošty, čerpací stanice či vybrané obchody.

Od možnosti dostávat každý měsíc na účet opravdu štědrou částku vás tak dělí doslova pár kroků. Nejbližší prodejnu najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

Nechce se vám nikam chodit? Vstupenku do slosování Extra Renty, díky němuž můžete být už v pondělí majiteli měsíční částky 100 000 Kč po dobu 20 let, seženete pohodlně také přes internet. Klikněte si pro tiket na tento odkaz.

Přečtěte si také