Výhra ze Sazka Klubu pomůže s rekonstrukcí dětského pokoje

Sazka Klub už nějakou dobu ukazuje, že je jedinečnou vstupenkou do světa výhod. V soutěžích se tu hraje o luxusní dovolené, poukázky do oblíbených obchodů za desetitisíce, ale i o nádherné obytné vozy nebo SUV. Anebo o 100 000 Kč. Takovou částku získala na konci dubna žena z Moravskoslezského kraje, které tímto gratulujeme.

Přečtěte si také: Chcete vyhrát Májový milion se Sazka Klubem? Poradíme jak na to


Společnost Sazka na jaře spustila zkušební provoz nové hry Kolo štěstí. Ta je určena členům Sazka Klubu a zahrát jste si ji mohli ve vybraných trafikách a obchodech. Podle prvních reakcí musíme říct, že se setkala s obrovským úspěchem, a to nejen díky hlavní výhře, kterou bylo 100 000 Kč.
 

100 tisíc pro čtyřicátnici z Moravy

Pro ty si na konci dubna přišla do budovy Sazky sympatická čtyřicátnice z Moravskoslezského kraje. Když si peníze přebírala, prozradila nám, že je vášnivou hráčkou. „Sázím pravidelně Sportku a už nějakou dobu také Eurojackpot,” řekla usměvavá žena. „Dřív jsem sázela hlavně vlastní čísla, teď jsem ale přešla na náhodný tip - je to rychlejší.”

I když hraje celkem často, kartu Sazka Klubu má teprve krátce. „Známý mi říkal, že se díky kartě účastní celé řady zajímavých soutěží, které jsou určené jen pro členy, a tak jsem si ji také zřídila,” popsala důvody, které ji vedly k registraci do Sazka Klubu.
 

Díky výhře zrekonstruuje dětský pokojík

inp_600x400.jpg
Žena z Moravy se soutěže Kolo štěstí zúčastnila opakovaně a udělala víc než dobře. Právě její číslo karty bylo vylosováno, a ona tak získala hlavní cenu. Když se o výhře dozvěděla, nejdřív tomu nemohla vůbec věřit. Tolik peněz prý nikdy nevyhrála, a proto došlo i na slzičky štěstí.

„Díky výhře můžu změnit dětský pokojík na ten pro předškoláka, což je pro mě velká finanční úleva,” prozradila nám maminka, která jistě nezapomene ani na onoho známého, který jí členství v Sazka Klubu doporučil.
 

Zahrajte si se Sazka Klubem o Májový milion

Na Kole štěstí budete moct už brzy vyhrát další zajímavé ceny - ostrý provoz soutěže se zatím připravuje. Se Sazka Klubem si ale už teď můžete zahrát o Májový milion. Stačí jen aktivně používat svoji kartu Sazka Klubu.

Navíc platí, že čím víc kartu používáte, tím větší šanci na výhru máte. Do soutěže o Májový milion může být číslo vaší klubové karty zařazeno až stokrát. Více informací nejen o Sazka klubu, ale i aktuálních i chystaných soutěžích najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také