Výherce 1,2 milionu od Sazka Klubu dá peníze svým dětem
Že je Sazka Klub svět plný výhod se před nedávnem přesvědčil i jeden padesátník ze středních Čech, jehož klubová karta mu zajistila skutečně krásnou výhru. 1,2 milionu korun, které získal, si ale pro sebe nenechá.

Přečtěte si také: Chcete vyhrát Májový milion se Sazka Klubem? Poradíme, jak na to


V dubnu se se Sazka Klubem soutěžilo o obytný vůz s cenovkou přes milion korun. Vyhrál ho muž ve středním věku, který ale nakonec upřednostnil výběr výhry v hotovosti. „Cestujeme sice rádi, protože ale stále pracujeme a máme i další povinnosti, tolik času, kolik bychom si přáli, nám nezbývá. A tak bychom obytný vůz nejspíše nevyužili,” objasnil nám důvody, proč dal přednost penězům.
 

Výhra byla pro děti překvapením

Do budovy společnosti Sazka, kde si peníze vyzvedával, přijel spolu s manželkou a dětmi. A pikantní na tom byla skutečnost, že tatínkova výhra byla pro děti překvapením, dozvěděly se o ní až na místě. Výherce pro ně měl ale ještě jedno překvapení, peníze se jim totiž rozhodl darovat.
 

Klikněte pro vše, co vás o Sazka Klubu zajímá


„Děti nám často pomáhají, a tím nám hodně zjednodušují život,” prozradili manželé. „Proto máme radost, že jim to teď díky Sazce můžeme oplatit.” V případě, že by nějaké peníze přeci jen zbyly, tak by si i výherce se svojí ženou rád splnil jeden sen, a to je nákup auta, které by už konečně mělo klimatizaci.
 

Nejradši má Sportku

 
inp_600x400-(1).jpg

Muž zástupcům Sazky také prozradil, že své štěstí ve hrách zkouší už desítky let. Nemá své oblíbené místo, kde by podával sázky, naopak zkouší štěstí různě. Naposledy vsadil například na Moravě, při návštěvě příbuzných. Nejradši má Sportku, kupuje si ale také tikety na Eurojackpot a Šťastných 10. „V minulosti jsem si občas vsadil i bez karty Sazka Klubu, po této krásné výhře si ale můžete být jisti, že už to v budoucnu nikdy neudělám,” smál se Čech.

O tom, že vyhrál, se dozvěděl telefonicky, když mu volali zástupci Sazky. „Myslel jsem si nejdřív, že si ze mě někdo střílí, a nemohl jsem tomu uvěřit,” konstatoval se smíchem v očích výherce. „Nakonec jsem se ale podíval na webové stránky Sazka Klubu, a když jsem tam své číslo našel, začal jsem tomu konečně věřit.”
 

V Sazka Klubu se v květnu hraje o Májový milión

Na stránkách Sazka Klubu najdete nejen informace o výhercích, ale také o soutěžích, kterých se můžete zúčastnit. Po celý květen je to například hra Májový milión, kde jeden ze členů klubu získá 1 000 000 Kč.

Přitom platí, že čím víc svoji kartu Sazka Klubu používáte, tím větší šanci na výhru máte. Třeba do květnové soutěže může být číslo vaší karty zařazeno hned stokrát. Až si tedy příště půjdete vsadit třeba Sportku, obsluze určitě nezapomeňte dát svoji klubovou kartu.

Přečtěte si také