Vsaďte si dnes Sportku a vyhrajete 1 ze 7 zájezdů za 100 000 Kč

Dneska naše děti dostávají vysvědčení, a to je jasný signál, že jsou tady prázdniny. Jestli necháváte plánování dovolené na aktuální nabídky last minute, máme pro vás dobrou zprávu. Jak by se vám líbilo, kdyby vás na vysněnou cestu k moři pozvala Sportka? Po tomto pátku se přesně takový scénář odehraje sedmi šťastlivcům, kteří získají luxusní zájezd v hodnotě 100 000 Kč.

Přečtěte si také: Neuvěřitelné štěstí! Sportku si vsadila poprvé, hned vyhrála přes 7 milionů


Nevsadit si na dnešní mimořádné slosování naši loterní královnu by byl vážně nerozum. I přesto, že ve středu kdosi z Vysočiny vyhrál 51 milionů, je pořád v Suprjackpotu Sportky skvělých 124 200 000 Kč. Po slosování navíc sedm sázejících odejde s poukázkou na dovolenou v hodnotě 100 000 Kč. Jestli bude právě váš tiket vybraný, na prázdniny vyrazíte s cestovní kanceláří Fischer. A tady jsou tři tipy z jejího katalogu, které vám zajistí neopakovatelnou dovolenou.
 

Léto ve stylu Boba Marleyho

1_Jamajka_600x400.jpg

Hotel: Royal Decameron Carriebean Club (3*)
Počet osob: 2 dospělí
Délka pobytu: 7 nocí (8 dní)
Vzdálenost od moře: přímo na pláži
Strava: all inclusive
Celková cena zájezdu: 87 774 Kč


Exotickou Jamajku proslavil legendární Bob Marley a v rytmu reggae si můžete letos užít své prázdniny také vy. Za necelých 88 tisíc si ve dvou užijete osmidenní luxus v hotelu Royal Decameron Carribean Club, který leží přímo u krásné písčité pláže.

Bydlet budete v bungalovu a čeká na vás stravování formou all inclusive. K tomu můžete využít tři restaurace, tři bary, anglickou hospodu a také diskotéku. Nechybí ale ani dva bazény a pro ty sportovně naladěné je tu také posilovna a dva tenisové kurty.
 

Řecký relax s rodinou

2_Recko_600x400.jpg

Hotel: Grecotel Plaza & Spa (4*)
Počet osob: 2 dospělí + 2 děti
Délka pobytu: 11 nocí (12 dní)
Vzdálenost od moře: přímo na pláži
Strava: polopenze
Celková cena zájezdu: 98 330 Kč


Pohádkovou dovolenou jako ze starých řeckých bájí a pověstí můžete s celou rodinou zažít na dechberoucí Krétě. Cestovní kancelář Fischer vás tam i se dvěma dětmi odveze hned na dvanáct dní, a to do hotelu Grecotel Plaza & Spa.

Využívat můžete dva bazény, lehátka a slunečníky na pláži zdarma a v místní restauraci si budete pochutnávat na polopenzi formou bufetu. Pro vaše potomky je tu dětský bazén a také klub a pokud vás během dne přepadne hlad, můžete využít nespočet taveren i kaváren v blízkém okolí.
 

Asijské dobrodružství

3_Bali_600x400.jpg

Hotel_ Parigata Resort & Spa (4*)
Počet osob: 2 dospělí
Délka pobytu: 14 nocí (16 dní)
Vzdálenost od moře: 200 m
Strava: polopenze
Celková cena zájezdu: 94 350 Kč


Do indonéského ostrovu Bali se zamilovala například Dara Rolins a my se jí upřímně nedivíme. Užijete si tu nejen čarokrásné pláže a divokou tropickou vegetaci, ale také nádherné chrámy a skvělou kuchyni.

Hotel Parigata Resort & Spa vám za cenu 94 tisíc nabídne pobyt hned na čtrnáct nocí a polopenzi formou bufetu k tomu. Jde o malý hotel, který leží na klidném místě jen pár metrů od pláže, zároveň jste ale do pěti minut u nákupních i stravovacích možností.

Že byste jeli hned? Na dovolenou s Fischerem se můžete vypravit už za pár dní. Stačí si na večerní slosování vsadit plný tiket Sportky včetně Šance, a pak už se jen zabývat příjemnými starostmi při listování katalogů této cestovky. Klikněte si pro online tiket na tento odkaz.
 

Přečtěte si také