Vsadil si poprvé, vyhrál stovky milionů. Za výhru vybudoval televizní show

Představte si, že je vám devatenáct let, občas si pro radost vsadíte a ono to jednoho dne vyjde. Přijde vám to neuvěřitelné, ale sami sebe přesvědčíte o tom, že je to pravda, když si jdete do loterní kanceláře vyzvednout výhru ve výši 35 milionů dolarů, a protože jsme v České republice, přepočítejme si to: dostáváte 800 milionů korun. Takže vám ještě není ani dvacet a už jste multimilionář.

Přečtěte si také: Padla 2. nejvyšší výhra v historii! Online sázka Eurojackpotu přihrála Čechovi 1,4 miliardy


Začátek příběhu se skutečně stal, mladý konstruktér Jonathan Vargas ze Spojených států trefil Powerball. Čísla mu prý najednou zvonila v hlavě, když šel ráno do práce.
 

První sázka života mu přinesla životní kliku

„Byl to divný pocit, najednou mi hlavou prolétla čísla, tak jsem je napsal na ubrousek a volal mámě, aby si je taky raději napsala. Chtěl jsem je hned odpoledne vsadit a nechtěl jsem o ně přijít,“ vyprávěl po výhře mladý Jonathan.

Jeho první sázka v životě a bylo to. Obrovské peníze mu jednoho dne přistály na účtu, samozřejmě po zdanění, takže čistého zhruba polovina (17 milionů dolarů).

Jonathan to pojal jako velký důvod k oslavě a držel se hesla: Hraj tvrdě, život je krátký. Peníze začal utrácet lehkomyslně za pošetilosti. To se občas stává a vlastně to není nic proti ničemu, když jich je na účtu tolik.
 

Stal se producentem a vytvořil vlastní televizní show

Jako mladý kluk plný životních snů si taky jeden svůj velký sen splnil. Miloval totiž ženský wrestling a rozhodl se svou vášeň přiblížit i dalším nadšencům.

Jonathanovi se podařilo vybudovat značku k propagaci wrestlingu a vytvořil i TV show ženských zápasnic. Televizní program měl pouze jednu epizodu, byl plný trochu primitivních hraných scének a končil ženským zápasem v ringu.

Úspěšný ale jaksi moc nebyl, navzdory tomu, že dámy tam vystupovaly jen spoře oděné. Téhle investice je mu prý trochu líto, ale toužil se stát producentem a to si splnil. Vrhnout se chce i do dalších podnikatelských plánů. Můžeme se tedy nechat překvapit, co tenhle americký mladík ještě vymyslí za novinku.
 

Sny si plní i čeští výherci

Jonathanův příběh je ale důkazem, že peníze dokáží plnit sny, i když jsou třeba trochu pošetilé. O čem vy sníte? Zkuste si vsadit a i vaše sny se mohou stát skutečností.

Třeba kvůli takovému tiketu Eurojackpotu, který jen nedávno přinesl jednomu Čechovi hned 1,4 miliardy korun, se ani nemusíte zvednout z vašeho gauče. Vsadit si můžete na pár kliknutí online na tomto odkazu. A my držíme palce, ať si brzy i vy můžete dopřát všechno, po čem toužíte.

Přečtěte si také