Volání za korunu nebo data zdarma. 7 důvodů, proč byste měli chtít předplacenku SAZKAmobilu i vy

Možná už nějaký čas kroutíte hlavou, když si spočítáte, kolik peněz platíte u svého stávajícího operátora. S rozčilováním ale může být konec jednou provždy, pokud se rozhodnete pro změnu a přejdete k SAZKAmobilu. Stačí přenést své číslo nebo koupit novou SIM kartu.

Přečtěte si také: Neuvěřitelné štěstí! Sportku si vsadila poprvé, hned vyhrála přes 7 milionů


Možná už nějaký čas kroutíte hlavou, když si spočítáte, kolik peněz platíte u svého stávajícího operátora. S rozčilováním ale může být konec jednou provždy, pokud se rozhodnete pro změnu a přejdete k SAZKAmobilu. Stačí přenést své číslo nebo koupit novou SIM kartu.

Operátor kromě zajímavých cen nabízí i atraktivní odměny včetně loterie o jackpot v minimální výši 250 000 Kč. Tady máte hned sedm důvodů, proč byste s předplacenkou SAZKAmobilu měli volat i vy!
 

1. Volejte a posílejte zprávy za 1 Kč

Standardní cena volání ve všech našich sítích je s předplacenkou SAZKAmobilu 2,50 Kč za minutu, poslání textovky vás vyjde na 1,50 Kč. Pokud si ale dobijete alespoň 300 Kč, můžete využít asi nejoblíbenější z Odměn za dobití – Levné volání a SMS do všech sítí, po dobití pak budete telefonovat a psát za 1 Kč. Volání za korunu má pak SAZKAmobil připravené i pro nové zákazníky ihned po aktivaci SIM karty.
 

2. Užívejte si mobilní data zdarma

Spíš datujete než voláte a textujete? V takovém případě si po aktivaci nové SIM karty určitě vyberete místo Levného volání a SMS odměnu 1 GB mobilního internetu zdarma. Ještě lepší na tom je, že tato data si pak můžete vybrat pokaždé, když si dobijete kredit za 300 Kč a víc.
 

3. Dobíjejte už od stovky

Pokud jste u jiného operátora, tak určitě víte, že minimální částka pro dobití kreditu je stanovena na 200 Kč. A to může být v jistých situacích moc vysoký obnos, který si nemůžete nebo prostě nechcete dovolit. Třeba rodiče školáků, studenti nebo senioři jistě ocení, že u SAZKAmobilu můžete kartu dobít už od částky 100 Kč.
 

4. Získejte data navíc za fér ceny

Pokud si data koupíte přes mobilní aplikaci SAZKAmobilu a zvolíte si balíček 5 GB dat, bude vás stát pouze 270 Kč – takže 1 GB dat vyjde jen na 54 Kč! A jestli tolik dat nepotřebujete, pořídíte v aplikaci balíček 1 GB mobilního internetu za 120 Kč.
 

5. Dobíjejte na každém kroku…

SAZKAmobil si můžete dobít všude tam, kde se nachází terminál Sazky. To znamená na 7 000 místech po celé republice. A skvělá zpráva je, že je také dost míst s otevírací dobou 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Nejbližší prodejnu najdete na interaktivní mapě zde.
 

6…anebo si pro kredit klikněte z pohodlí domova

Kredit získáte nejen na prodejních místech, ale také přímo z gauče třeba ve chvíli, kdy se budete dívat na televizi. Dobíjet můžete jak na stránkách operátora na tomto odkazu, anebo v mobilní aplikaci SAZKAmobil. Je ke stažení zdarma pro Android a iOS. Navíc jak již bylo řečeno, čekají tu na vás levná mobilní data.
 

7. Vyhrajte stovky tisíc za dobití

Víte, ve které číselné hře je u SAZKY jedna z nejvyšších šancí na výhru? Jmenuje se SAZKAmobil Šance a byla vytvořena pro zákazníky tohoto operátora. Stačí si mezi slosováními dobít kredit v minimální výši 200 Kč. Čísla z osudí padají každé první pondělí v měsíci a je tu možné vyhrát jackpot ve výši minimálně 250 tisíc korun. Je to ale jen pár týdnů, co si jistý Čech přišel díky SAZKAmobil Šanci na fantastických 980 tisíc korun. Podrobnosti o loterii najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také