Věrnost se vyplácí! Pan Josef je díky Kolu štěstí bohatší o 100 000 Kč

Tisíce drobných výher za miliony rozdá každý měsíc oblíbená soutěž Kolo štěstí. Jednou měsíčně se také losuje speciální prémie, kterou je už nějaký ten pátek krásná částka 100 000 Kč. Pro hlavní výhru, kterou trefil v únorovém kole, se v budově Sazky zastavil také pan Josef. A při té příležitosti mimo jiné prozradil, jak s penězi naloží.

Přečtěte si také: Nemáte ještě Sazka kartu? Velká škoda! Tento muž je díky ní bohatší o 600 000 Kč


Do Prahy přijel výherce z Libereckého kraje. A hned na úvod nám řekl, že je opravdu věrným zákazníkem. „Poprvé jsem si vsadil už před spoustou let, jestli si dobře pamatuji, tak to byl rok 1965,“ usmíval se pan Josef. Ze všech her má nejradši Sportku, sází ale také loterii Šťastných 10.
 

Na Sazka kartu nezapomíná

Na co pak výherce nikdy nezapomene, je použít při nákupu tiketu svoji Sazka kartu. Asi před čtyřmi lety se o Sazka Klubu dozvěděl na internetu a už krátce nato zašel do trafiky, kde mu zlatavou kartičku zřídili.

„Zlákaly mě hlavně soutěže o skvělé ceny, kterých měl za ty roky Sazka Klub opravdu hodně. Teď je ale mým jednoznačným favoritem právě Kolo štěstí,“ přiznal nám usměvavý senior. A dodal, že se snad ještě nikdy nestalo, že by nevyhrál. Drobné výhry mu i několikrát měsíčně přispějí na nákup sázenky, hlavní výhra, tedy oněch 100 000 Kč mu ale udělala ještě mnohem větší radost.
 

Lázně i rekonstrukce

A jak peníze použije? „Až se to tu trochu rozvolní, rád bych si zajel pořádně odpočinout třeba do lázní,“ zasní se pan Josef. Na pobyt, stravu a procedury ale samozřejmě celá částka nepadne, zbytek peněz tak poputuje na vysněnou rekonstrukci bydlení.

Ještě předtím, než se s námi výherce rozloučil, nám oznámil, že díky výhře z Kola štěstí žádné změny neplánuje. Milované loterie bude hrát dál a stejně tak bude pravidelně používat svoji Sazka kartu.  A my mu držíme palce, ať se s ním už brzy setkáme znovu buď při dalším předávání hlavní výhry v Sazka Klubu, anebo třeba rovnou v milionářské místnosti, až se mu podaří trefit Superjackpot Sportky.
 

Kolo štěstí: tisíce drobných výher za miliony

Chcete mít také možnost každý měsíc hrát o skvělé ceny? Potom byste měli používat svoji kartu Sazka Klubu pokaždé, když si jdete do obchodu například pro los nebo tiket do loterie. V takovém případě dostanete druhý den textovku s odkazem, po jehož rozkliknutí získáte možnost zatočit si Kolem štěstí.
 

Klikněte pro více informací o Kolu štěstí


Ve hře jsou tisíce drobných výher v řádech desetikorun i stokorun, kterých si členové klubu vytočí každý měsíc za miliony. A které si lze buď při příští návštěvě obchodu vybrat, anebo je použít na nějaký ten produkt od Sazky.
 

V Sazka Klubu každý měsíc hrajete o lákavé hlavní výhry

Ještě lepší zpráva ale nastává v případě, že okamžitou výhru na Kole štěstí nezískáte. Díky tomu jste totiž zařazeni do hlavní měsíční hry, kde je právě teď znovu 100 000 Kč. Zároveň platí, že počet pomyslných vstupenek do slosování o hlavní výhru není nijak omezen, čím víc tedy budete svoji Sazka kartu používat, tím větší máte šanci hlavní výhru získat.

Ještě jste do Sazka Klubu nevstoupili? Sjednat nápravu můžete na kterémkoliv s tisíců prodejních míst v celé republice, jako jsou trafiky, pošty nebo čerpací stanice. Klikněte si pro to nejbližší na interaktivní mapu na tomto odkazu.

A my vám můžeme na závěr prozradit, že už velmi brzy se bude v Sazka Klubu hrát o ještě fantastičtější výhru, než je 100 000 Kč. O co půjde, se dozvíte na počátku května, ale už teď je jisté, že je opravdu na co se těšit!

Přečtěte si také