Ve Sportce vyhrál přes 30 milionů a začíná si plnit sny. Co si koupí?

Že se letos ve Středočeském kraji opravdu daří, není pochyb. Na konci srpna tu padla druhá nejvyšší výhra roku 2020, a to fantastických víc než 94 milionů korun. O klice obyvatel ze středních Čech ale svědčí i dnešní příběh. Jednomu padesátníkovi totiž Sportka před pár týdny nadělila rovných 30 847 836 Kč.

Přečtěte si také: Velká gratulace! Díky Sazce letos vzniklo už 100 loterních milionářů


Výherce si samozřejmě přál zůstat v anonymitě, když se ale zastavil v budově Sazky, aby si domluvil podmínky převzetí téměř 31 milionů, pár podrobností o sobě i svém životě prozradil. Jde o ženatého otce tří dětí, a z výhry se tak neraduje jen on, ale i celá rodina.
 

Vyhrál už podruhé

„Sázím už zhruba čtvrt století, je to pro mě adrenalin, kterým si zpříjemňuji každodenní život. Asi i proto nevynechám žádné slosování,“ podotkl loterní milionář. Jedním dechem také dodal, že dopustit nedá na Sportku: „Hlavním důvodem je fakt, že už jsem díky této hře získal krásnou výhru. Před lety jsem trefil 20 tisíc korun.“

Pro tiket, který muži a jeho rodině změnil život, se zastavil na čerpací stanici, kam zajel nabrat palivo do auta. Svá šťastná čísla doplnil na sázence sloupečky s náhodným tipem. Desítky milionů z nedělního tahu mu ale zajistila právě ručně zaškrtnutá čísla.

A jaká byla jeho první reakce, když zjistil, že se mu život zlepšil o víc než 30 milionů? „Tiket jsem kontroloval přes aplikaci, a když jsem viděl částku, kterou mi ukázala, těch nul jsem se původně nemohl vůbec dopočítat,“ smál se výherce. „Chvíli jsem si taky říkal, že se někde musela stát chyba, a tak jsem tiket skenoval pořád znovu a znovu.“
 

O výhře řekl manželce a dětem

Za dlouhé minuty začal výherce svému štěstí konečně věřit, a tak s radostnou zprávou běžel za manželkou a dětmi. Spolu pak hned začali plánovat, co si za miliony pořídí. „Volba byla úplně jasná, bude to nové bydlení,“ zamýšlí se Čech. „Dlouho toužíme po vlastním domě, protože jsme ale velká rodina, tak bylo jasné, že investice pár milionů stát bude. Teď vím, že to díky Sportce nebude nejmenší problém,“ je šťastný výherce.

Kam zamíří zbytek peněz, ještě rodinná rada nerozhodla, už nyní je ale jasné, že se všem díky „tučnému polštáři“ může pořádně ulevit. „Je bez diskuze, že se zlepšila naše finanční situace. Před časem jsem někde četl, že výhra v loterii štěstí nepřináší. My jsme ale důkazem, že to rozhodně není pravda,“ bez váhání prohlašuje výherce.
 

Sázet rozhodně nepřestane

Kromě pořízení bydlení snů ale muž další změny ve svém životě neplánuje. Do práce bude chodit dál a také si nemyslí, že by ho mělo tolik peněz změnit. A jak na závěr prozradil, ani ve svém vztahu k číselným hrám neplánuje žádný obrat.

„Sázet budu určitě dál! Nejdřív jsem vyhrál desítky tisíc, teď desítky milionů. Co kdyby mi kvůli tomu, že si nevsadím, v budoucnu utekly stovky milionů?“ A s těmito slovy se s námi muž rozloučil.

My s dnešním výhercem musíme souhlasit a doplníme, že kdo nehraje, ten zkrátka nevyhraje. Jestli byste si taky nechali líbit pár desítek milionů, klikněte si pro tiket Sportky na tento odkaz.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také