Ve snu se jí zdálo, že vyhraje v loterii. Druhý den si na losu setřela milionovou výhru

Tato žena má zcela jistě srdce ze zlata. Od chvíle, co ráno vstane, věnuje veškerou svoji energii pomoci ostatním. Není jí lhostejný osud lidí bez domova, těch, co se léčí ze závislostí, ani lidí s duševními onemocněními. Pro ty všechny se snaží obstarat aspoň základní potřeby. Až teď z ní ale vysoká finanční tíha může spadnout - na losu si setřela milionovou výhru.

Přečtěte si také: Důchodci přišli na to, jak přelstít loterii. A vyhráli skoro 600 milionů


O výherkyni referují americká média jako o ženě z městečka College Park ve státě Maryland. Té se prý dvakrát za sebou v noci zdálo, že si na losu setřela obří výhru. Proto se hned další den rozhodla, že si nějaký ten los musí koupit.
 

Losy vybírá podle intuice

„Losy stírám celkem často a občas se mi stane, že když si je vybírám, některý z nich na mě zavolá,” žertovala výherkyně s novináři. „Mám zkrátka svoji intuici a tou se řídím.”

V den, kdy na ni „zavolal” los s výhrou 50 tisíc dolarů, v přepočtu 1,14 milionu korun, navštívila čerpací stanici Royal Farms v Baltimoru. Právě tady se rozhodla, že zkusí trochu poškádlit štěstí. „Losy si vybírám hlavně podle barvy,” prozradila svoji strategii žena. „Nejvíc mě zaujal ten nejbarevnější tiket, který jsem našla.”

Američanka za los se jménem Luxusní křížovka zaplatila asi 110 korun a strčila ho do tašky s tím, že si ho setře později. „Losy zásadně stírám až ve chvíli, kdy nemám žádné povinnosti a mám pohodu,” popsala dobrovolnice tělem i duší. „Dost času jsem si našla až ve chvíli, kdy jsem dorazila domů. Správné načasování je důležité, věci se nemají uspěchat. Jedině tak si všechno, co děláte, můžete opravdu užít,” zafilozofovala žena.
 

Peníze dá na pomoc potřebným

O tom, že si stírání losu Luxusní křížovka opravdu užila, nepochybujeme ani na moment. Zvlášť když pod fólií našla takhle krásnou částku. Z vyhraných peněz ale budou mít primárně užitek ti, kterým Američanka pomáhá.

„Mým dlouholetým snem je vybudovat místo, které by 24 hodin denně, 7 dní v týdnu pomáhalo všem, kdo to potřebují. A výhra v loterii mi přesně tohle umožní,” rozplývá se šťastlivkyně.
 

Černé perly ukrývají 10 milionů

Nejen milion, ale hned 10 milionů si můžete setřít na losu Maxi černá perla. V hracím poli najdete rovnou 23 možností výhry s tím, že kromě 10 milionů si dalších 20 klikařů setře krásných 100 tisíc korun.

Černé perly jsou k dostání na několika tisícovkách míst po celé republice, to nejbližší najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také