V loterii Šťastné datum vyhrála půl milionu. Peníze použije na vysněnou plastiku

Zaškrtáváte rádi na tiketech data narození svých blízkých nebo významné dny ať už vaší rodiny nebo třeba celého Česka? Protože je takových sázejících opravdu hodně, Sazka na ně myslela a spustila zbrusu novou loterii Šťastné datum. A ta už má taky několik výherců stovek tisíc.

Přečtěte si také: Víte, jaký sen si splní výherce 6 milionů ze Sportky? Dá šéfovi na stůl výpověď


Jednou z nich je i sympatická starší žena. Před pár týdny ji v obchodě zaujala jedna nová sázenka, kterou do té doby neznala. „Loterie hraji celkem často, zhruba dvakrát do měsíce,” začala své vyprávění šedesátnice, když se zastavila v budově Sazky.
 

Na loterii ji nalákal krásný tiket

„Původně jsem si šla pro Sportku, paní prodavačka z trafiky mě ale upozornila na úplně novou loterii. Nový tiket s orlojem se mi opravdu líbil, a tak jsem si nakonec Šťastné datum vzala taky,” usmívá se sázející. A dobře udělala!

Protože se tato hra losuje každý den o osmé hodině večerní, a to včetně víkendu, čekala žena na moment, než se stane výherkyní, jen pár hodin. O získaných penězích se ale dozvěděla až při příští návštěvě tabáku, kam si tikety zašla zkontrolovat. Po chvíli, kterou stála ve frontě, pak přišel naprostý šok. Prodavačka jí oznámila, že díky téhle nové loterii je bohatší o rovných 500 000 Kč!
 

O výhře řekla svým dětem

Když se trochu vzpamatovala, jako první volala svým dětem. „Myslely si nejdřív, že si z nich dělám legraci, nakonec ale měly velkou radost, jak jinak,” usmívá se Češka, která se se svýma dvěma potomky o stovky tisíc jistě rozdělí.

Jak ale při domluvě, jak si peníze převezme, dále prozradila, díky výhře z loterie Šťastné datum si hodlá splnit jeden svůj velký sen. „Před nějakou dobou jsem ovdověla, a i když už je mi přes šedesát, pořád si rozhodně nemyslím, že mám život za sebou,” zamýšlí se sázející.
 

Díky výhře si splní svůj velký sen

„Chtěla bych si najít nového partnera, se kterým bych si mohla užívat koníčky. A proto jsem se rozhodla pro jeden naprosto zásadní krok,” napínala žena zástupce Sazky s tajemným úsměvem ve tváři. A věřte nebo ne, část výhry se rozhodla dát na plastické operace, prý aby se cítila ještě krásnější.

„Jednou jsem ty peníze vyhrála já, tak je jenom na mně, jak je utratím. Mé děti mě ale podporují, a tak už jenom doufám, že mě potom, co mě uvidí po operaci, nebudou poznávat stejně jako v tom pořadu v televizi,” naráží Češka na show Mladší o 10 let.
 

Vyhrajte 1 milion korun i vy

My jí budeme držet palce, ať díky své výhře omládne ještě víc. A ať také co nejdřív najde nového, vysněného partnera.

Nejen půl milionu, ale hned rovný milion můžete vyhrát v loterii Šťastné datum. Stačí přitom uhodnout pouhá tři čísla, tedy den, měsíc a rok. Sázku na den, který vám přinese štěstí, navíc pořídíte už od padesátikoruny a pro tiket nemusíte nikam chodit - získáte ho pohodlně online na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také