V roce 2020 Češi u Sazky vyhráli přes 8 miliard korun, nejvyšší výhru nadělila Sportka

Nejvyšší částku vyhrál muž z Ústeckého kraje, který si v polovině dubna přijel do Sazky pro více než 192 milionů korun. Superjackpot Sportky padl hned třikrát, celkem pět výherců si získalo přes 50 milionů korun. Milionářem se stalo dohromady 155 sázejících.

Přečtěte si také: Výherce 192 milionů ze Sportky se přihlásil. Peníze chce věnovat na ochranu zvířat


Přes 1,2 miliardy korun si mezi sebou v loňském roce rozdělili sázející, kteří vyhráli více než milion korun v některé z loterií od Sazky. Na svou služební cestu do Prahy určitě nikdy nezapomene sázející z okolí Ústí nad Labem. Právě v hlavním městě totiž vsadil tiket, který mu ještě ten den vynesl skoro 200 milionů korun.

Příjemnou vzpomínku na návštěvu rodiny ve Středočeském kraji bude mít také mladá slečna studující v zahraničí. Sázenka podaná koncem srpna na čerpací stanici znamenala výhru přesahující 94 milionů korun. Žebříček tří nejvyšších výher roku 2020 uzavírá výherce 93,8 milionu korun, který se však zatím o své peníze nepřihlásil.


Nejčastějším využitím milionových výher bylo dle dotazníků mezi výherci uhrazení hypotéky, pořízení nového bydlení, koupě auta nebo také exotická dovolená. Všichni sázející, kteří získali více než milion korun, při převzetí peněz potvrdili, že budou sázet dál.

Chcete se stát jedním z prvních letošních loterních milionářů? Šanci máte už dneska večer, ve Sportce se hraje o 70,6 milionu korun. Svůj tiket do slosování získáte na tomto odkazu.

Přečtěte si také