Užijte si díky Sazka Klubu beznadějně vyprodaný koncert skupiny Kryštof

Skupina Kryštof se po několikaletém mlčení na letních festivalech letos vrací na otevřené scény. Kromě celé řady festivalů, kde vystoupí, si Richard Krajčo a spol. pro své fanoušky připravili i jeden hudební bonbónek.

Přečtěte si také: Výherce 1,2 milionu od Sazka Klubu dá peníze svým dětem


Speciální koncert se uskuteční 9. srpna v kouzelném areálu zámecké zahrady ve Valticích a Kryštof tu předvede populární intimní projekt JenomPísničky. Proto se není co divit, že je tahle show beznadějně vyprodaná. Chcete být i tak u toho? Čtěte dál.
 

Užijte si koncert Kryštofa pár metrů od pódia

Divadelní projekt JenomPísničky vznikl už před nějakou dobou a díky němu se ke členům kapely můžete dostat doslova na pár kroků. Jde o akustický koncert, kde bude mít Kryštof postavené malé pódium jen pár metrů od vás.

Chybět sice bude velká světelná show, zato se ale bude hodně povídat, takže spoustu prostoru dostanou také fanoušci v publiku. Jestli tedy chcete zjistit, jací vaši hudební hrdinové skutečně jsou, ve Valticích byste neměli na začátku srpna chybět.

I přesto, že je už teď koncert vyprodaný, mají členové Sazka Klubu velkou šanci slyšet JenomPísničky Open Air na vlastní uši. Ve hře je celkem dvanáct vstupenek, které získá šest šťastlivců.
 

Získejte vstupenky za pár kliknutí

inp_600x400.jpg

Abyste vyhráli, nemusíte přitom dělat skoro nic. Stačí se přihlásit na váš účet do Sazka Klubu, vyplnit formulář a vstupenky mohou být vaše. Jen nezapomeňte - čím dřív se registrujete, tím větší šanci na výhru máte. Podrobná pravidla soutěže najdete na tomto odkazu.

Soutěže o lístky na koncert skupiny Kryštof se ale můžou zúčastnit i ti, kdo zatím v Sazka Klubu nejsou. Stačí jen do 28. července, kdy soutěž probíhá, dokončit registraci a do soutěže se přihlásit. Registraci lze provést na kterémkoliv prodejním místě s terminálem Sazky. Klikněte si pro tu nejbližší na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.
 

Členové čerpají výhody a soutěží o spoustu skvělých cen

Jestli sázíte pravidelně nebo telefonujete se SAZKAmobilem, s pořízením klubové karty byste neměli váhat. V případě sázení si na kartu uložíte svá šťastná čísla, a tak se už nikdy nebudete muset zdržovat zaškrtáváním tiketu na prodejně - vsazeno budete mít během pár chvil. Sazka vás ale bude také e-mailem nebo SMS informovat v případě, že vyhrajete výhru vyšší než 1 000 Kč, a tak už vám žádná velká výhra neuteče.

Více informací o Sazka Klubu najdete na tomto odkazu a my vám už teď můžeme prozradit, že na její členy už brzy čeká jedna speciální soutěž. Už za pár dní si totiž budete moct zahrát o luxusní SUV Škoda Karoq!

Přečtěte si také