Ústecko slaví. Díky tajemné schovávačce získal senior ve Sportce přes 6 milionů

„S čistým svědomím můžu říct, že jsem teď opravdu šťastný!“ To byla slova, kterými nás přivítal šedesátník ze severozápadu Čech, když se zastavil v budově Sazky. Přijel sem, aby si dohodl všechny potřebné detaily ohledně fantastické výhry. Sportka mu před pár týdny přihrála částku 6 108 107 Kč.

Přečtěte si také: Nejlíp zúročené peníze života! Tiket Sportky za 120 Kč přihrál Češce přes 50 milionů


Jak nám dále prozradil, plný tiket, který se mu proměnil v milionovou výhru, si koupil v obchodě. A protože se mu nechtělo vypisovat sázenku, řekl si o náhodný tip včetně Šance. Hned, jak přišel domů, si také vstupenku do slosování pečlivě schoval.
 

Schovávačka, co miliony přináší

Své tajné místo nám muž nejdřív nechtěl prozradit, nakonec se ale nechal zviklat. „Mám schovávačku ve svém nočním stolku. Říkám si, že kdyby nás v noci náhodou navštívili zloději, do ložnice by nám snad nevlezli,“ prozradil svoji chytrou taktiku Čech.

Když přišla ona osudová středa, žádné zvláštní pocity prý necítil. Ze začátku to dokonce vypadalo, že to bude den jako každý jiný. Ale jen do večera, kdy přišlo slosování naší loterní královny. Chvíli nato, co vyšlo najevo, že někdo tentokrát trefil přes 6 milionů, se usměvavý muž rozhodl, že si svůj tiket zkontroluje přes internet.
 

Nejdřív přišel naprostý šok

Zadávání čísel nějakou chvíli zabralo, když ale konečně zmáčkl tlačítko Zkontrolovat sázku, stalo se něco nepředstavitelného! Na monitoru počítače se totiž muži objevila ne trojmístná, čtyřmístná nebo pětimístná, ale rovnou sedmimístná částka.

„Co vám mám povídat, v tu chvíli jsem byl úplně v šoku,“ popsal výherce své první vteřiny života českého multimilionáře. A se smíchem dodal, že si nejdřív myslel, že se při zaškrtávání čísel někde spletl. Až poté, co zadal cifry do počítače ještě několikrát, začal svému štěstí konečně věřit.
 

Pracovat bude už jen pro radost

Hned poté šel s radostnou novinou za svojí družkou, která si původně myslela, že si z ní střílí. Nakonec ale návštěvě loterní štěstěny moc ráda uvěřila. A jak pár s výhrou naloží? „Jisté je, že už brzy zahájíme rekonstrukci našeho bytu,“ prozradil starší muž z Ústecka. „A protože jsem ještě stále chodil do práce, teď po výhře vím, že už můžu začít pracovat jen pro radost.“

Ještě předtím, než se s námi rozloučil, nám nový český loterní milionář prozradil, jaká byla jeho výherní taktika. „Loterie jsem začal hrát asi před patnácti lety a od té doby se z toho stala taková moje vášeň. Myslím, že je to už hodně dlouho, co jsem nějaké slosování vynechal,“ řekl výherce.
 

Růže, nebo miliony?

„Teď díky Sportce vím, že trpělivost nemusí přinášet jenom růže, ale třeba taky 6 milionů korun,“ zamyslel se s úsměvem v očích starší muž na závěr. A jedním dechem dodal, že ani teď se sázením rozhodně nepřestane.

Máte svá šťastná čísla nebo věříte na náhodný tip? Ať tak, nebo tak, jisté je, že Sportka generuje téměř totožný počet milionářů z obou skupin. A jisté také je, že se miliony vyhrávají i přes internet. Zrovna ve středu, 18. června bral sázející za svůj online tiket přes 27 milionů korun.

Chcete také tvrdit, že jste se stali milionáři z pohodlí svého domova? Klikněte si pro tiket Sportky, kde se už dneska večer hraje o 74,2 milionu korun, na tento odkaz.

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také