Tiket Sportky z trafiky zajistil Jihočechovi přes 25 milionů

Takhle vydařený začátek roku se jen tak nepoštěstí. Jihočech si vsadil plný tiket vlastních čísel a hned první letošní slosování mu nadělilo výhru v řádech desítek milionů. Muž je díky Sportce bohatší o 25 102 212 korun.

Přečtěte si také: Dá se zvýšit pravděpodobnost výhry? Tady jsou 4 rady, jak na to


Svobodný otec se nám svěřil, že zatím nemá rozmyšleno, jak se svým nově nabytým obřím majetkem naloží. Jednu radost si ale prý udělá už brzy: koupí si nové auto. „Zatím ještě nemám rozmyšleno, jaká by to měla být značka,” prozrazuje výherce.
 

Pořídí si auto snů

„Pokud si máte kupovat auto z peněz, které vyděláváte, zase tolik na výběr nemáte. Díky výhře ve Sportce mám ale teď doslova neomezené možnosti, což mě trochu zaskočilo,” směje se Jihočech.

O tom, že vyhrál, zatím řekl jen partnerce, než jí ale o milionech ze Sportky řekl, chvilku to trvalo. „Když jsem v aplikaci zjistil, že jsem vyhrál, vůbec jsem tomu nechtěl věřit. A tak jsem si čísla ještě zadal do internetového formuláře, abych si informaci ověřil,” vzpomíná muž.
 

Hned začal přemýšlet, jak s výhrou naloží

Když už mu pomalu začalo docházet, že skutečně vyhrál, jako první šel za partnerkou. A zároveň začal okamžitě přemýšlet, jak s víc než 25 miliony naloží.

Ani minutu naopak neuvažoval o tom, že by skončil v zaměstnání. „Práce mě baví a myslím, že všechny pravidelné věci dodávají životu řád. Co bych navíc těch osm hodin každý den dělal?” zamýšlí se muž, který už podle svých slov patnáct let nevynechal žádné slosování.
 

„Pocit finanční jistoty je k nezaplacení.”

Pro tiket, který mu změnil život, si zašel do trafiky, když se tu zastavoval pro noviny. „Mám takovou tradici, že sázím vždycky ta samá čísla. A protože se říká Jak na Nový rok, tak po celý rok, ani tentokrát nebyl důvod na tom cokoliv měnit.”

Výherci se pak sázka na šťastná čísla vyplatila - díky nim může zaopatřit nejen sebe, ale i své děti. „Člověk si říká, že Sportku hraje proto, aby mohl snít s otevřenýma očima. Když ale konečně vyhrajete, tak zjistíte, že je ten pocit finanční jistoty k nezaplacení,” dodává na závěr Jihočech.
 

S aplikací Sazky budete mít oblíbené hry v kapse

Vsazené tikety můžete kontrolovat na terminálu nebo přes internet, úplně nejjednodušší je to ale v mobilní aplikaci Sazky. Pokud máte papírový tiket, přes foťák ho jednoduše naskenujete. Pokud vyhrajete, aplikace vás o tom bude sama informovat. Sazka v mobilu je ale také nejjednodušším způsobem, jak si vsadit jak Sportku, tak i další hry.
 

Stahujte aplikaci pro Android nebo iOS


Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Josh Willink, Pexels

Přečtěte si také