SAZKAmobil výrazně zlevňuje mobilní data. 1 GB pořídíte už od 26 Kč!

Nejférovější operátor na trhu dle Spotřebitelského semaforu Českého telekomunikačního úřadu a také jedna ze tří nejlepších firem ve studii KPMG 100 nejlepších zákaznických zkušeností. Se službami SAZKAmobilu jsou zákazníci zkrátka spokojeni. A zcela určitě budou nyní ještě víc díky novým tarifním a datovým nabídkám, které si pro ně největší virtuální operátor připravil v rámci oslav svých šestých narozenin. 

Přečtěte si také: Volání za korunu nebo data zdarma. 7 důvodů pro předplacenku SAZKAmobilu


Nejvýraznější změny proběhly v rámci Šťastných tarifů. Do nabídky přibyly celkem čtyři a jsou dostupné bez závazku, to znamená bez nutnosti podepisovat jakoukoliv svazující smlouvu. Nové Šťastné tarify si je možné aktivovat od včerejška, to znamená v pondělí, 17. února. Cenově se pohybují od 99 do 499 korun a uzpůsobit si je můžete přesně podle vašich potřeb. U všech najdete možnost dokupu volných dat, minut i textovek, a to jak jednorázově, tak i dlouhodobě.
 

Šťastné tarify nabízejí výhodné volání i data

Zároveň se vždy můžete spolehnout na to, že po vyčerpání volných jednotek zaplatíte za volání a SMS pouze 1 Kč, což je cena, která opět patří k nejnižším na trhu. Ještě jednu výhodu proti velkým operátorům u SAZKAmobilu najdete. Po vyčerpání zakoupeného objemu dat se data do konce měsíčního období nevypnou, jen se zpomalí jejich rychlost.
 

Klikněte pro více informací o nových i stávajících tarifech SAZKAmobilu


Kupříkladu v ceně Šťastného tarifu 499 je 1 000 volných minut do všech sítí a k tomu také 5 GB mobilního internetu, to vše za cenu 499 Kč. Jestli tolik dat nepotřebujete, sáhnout můžete třeba po Šťastném tarifu 299. Jak jeho název napovídá, za cenu 299 Kč získáte 500 volných minut a k tomu 1 GB internetu. A pokud by vám data náhodou došly, 1 GB dokoupíte za 150 Kč, balíček 5 GB je k dostání za skvělých 350 Kč. Ceny za dokup dat přitom platí pro všechny zákazníky s tarify.
 

Předplacenky: 1 GB dat od 26 Kč

Také předplacenky SAZKAmobilu mají v záloze hned několik neodolatelných nabídek. Jde o nabídku datových balíčků za nejnižší ceny na trhu. Nejvýraznější novinkou je možnost nákupu datového balíčku o velikosti 30 GB, kdy 1 GB vyjde na pouhých 26 Kč. Všechny datové nabídky pro majitele předplacenek začnou platit od 17. března, balíčky o objemu 1, 5 a 10 GB za výhodnější cenu si ale můžete pořídit už od 17. února.

A jak konkrétně jednotlivé slevy vypadají? Tak například 1 GB dat se zlevňuje ze 190 Kč na 170 Kč, za 3 GB zaplatíte 270 Kč a 5 GB internetu bude nově stát 370 Kč (místo 390 Kč). Opravdu zajímavá cena čeká zájemce o balíček 10 GB, oproti původní ceně 690 Kč za něj zákazníci nyní zaplatí jen 570 Kč.
 

SAZKAmobil má největší datový balíček na trhu

„Vnímáme stále rostoucí poptávku po mobilních datech i u uživatelů předplacených karet. Proto jsme se rozhodli naše portfolio datových balíčků nejen zlevnit, ale i přidat doposud největší balíček dat na trhu předplacených karet o objemu 30 GB,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel divize SAZKAmobil a FTS společnosti Sazka.

Jan Schmiedhammer zároveň ujistil, že odměny, na které jste u předplacených karet byli zvyklí až doteď, samozřejmě zůstávají. Při dobití kreditu ve výši aspoň 300 Kč můžete získat zdarma 1 GB internetu v telefonu a stejný objem dat získají i noví zákazníci za aktivaci SIM karty. V nabídce je ale stále také Levné volání a SMS za 1 Kč.

Klikněte pro více informací o předplacenkách SAZKAmobilu


Všechny datové balíčky si lze aktivovat pomocí SMS, v Internetové samoobsluze, na zákaznické lince, která je k dispozici nonstop, anebo přes mobilní aplikaci SAZKAmobilu. Stáhněte si ji zdarma jak pro Android, tak i iOS.

Přečtěte si také