Sazkabet analýza 25. ligového kola
Příbram vs. Ostrava - 26.05.2020 18:00
V úterý se odehraje 25. kolo 1. české fotbalové ligy, ve kterém se v 18:00 spolu střetnou Ostrava a Příbram. Domácí tým Příbrami je aktuálně se čtrnácti body na šestnácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o dvanáct příček výš na čtvrté pozici, když získali osmatřicet bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů ve Vítkovicích a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Ostravy 3:0. Příbrami se v posledním ligovém kole proti Karviné nedařilo, když ztratila tři body. Hostující Ostrava také ztratila všechny body s Boleslaví. Nejlepším střelcem Příbrami je Michal Škoda se šesti brankami. V týmu hostů z Ostravy je nejlepším zakončovatelem Nemanja Kuzmanovič se šesti góly. Hráči Příbrami v této sezóně vyhráli tři ze dvanácti domácích zápasů. Hosté z Ostravy venku uhráli pět výher z jedenácti zápasů. Příbram není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelila 1 gól na zápas. Také Ostrava na venkovních hřištích není obávaným týmem, její brankový průměr je 1 branka na utkání. Domácí Příbram v tomto ročníku odehrála ovšem šestnáct zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Ostravy odehrál sedm zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Ostravy je pevná, průměrně obdržela 1,1 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou horší, když inkasovala průměrně 1,9 gólu na zápas. Favoritem jsou v tomto utkání podle rozdílu v postavení v tabulce hosté. 

Sparta Praha vs. Plzeň - 27.05.2020 20:00
Ve středu nás čeká 25. kolo 1. české fotbalové ligy a v něm se o body utkají Sparta a Plzeň. Domácí tým Sparty je aktuálně s pětatřiceti body na deváté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o sedm příček výš na druhé pozici, když získali padesát bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Plzně 1:0. V posledním ligovém kole sparťanští hráči remizovali se Slavií, jde již o druhou remízu v řadě, naopak hosté z Plzně vyhráli s Českými Budějovicemi a jde již o čtvrtou výhru v dlouhé řadě za sebou. Nejvíc branek v dresu Sparty vsítil Kaku Kanga, v barvách Plzně dal nejvíc branek Michal Krmenčík. Hostující Viktoriáni na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhráli pět zápasů, domácí Sparta na svém stadionu v této sezóně vyhrála šest zápasů. Sparta v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně 2,3 branky na zápas, Plzeň zaznamenala na venkovních hřištích průměrně 1,5 zásahu. Sparta ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně v šesti nevstřelila žádný gól, Plzeň neskórovala ve třech zápasech. Defenziva hostující Plzně je pevná, průměrně obdržela 0,8 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. Hostující Plzeň drží sérii čtyřech výher v řadě. Domácí se v posledních dvou zápasech rozešli se soupeři smírně remízou. Hostujícím hráčům se v posledních zápasech daří výrazně lépe než domácím. 

Jablonec vs. Zlín - 26.05.2020 18:00
V úterý nás čeká 25. kolo 1. české fotbalové ligy a v něm se o body utkají Jablonec a Zlín. Domácí tým Jablonce je aktuálně se čtyřiceti body na třetí pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o jedenáct příček níž na čtrnácté pozici, když získali dvaadvacet bodů. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou domácího týmu Jablonce 0:1. Jablonec v minulém ligovém kole hrál proti Olomouci a ztratil remízou dva body. Oproti tomu klub ze Zlína vyšel z posledního utkání proti Bohemians naprázdno. Nejvíc branek v dresu Jablonce vsítil Martin Doležal, v barvách Zlína dal nejvíc branek Tomáš Poznar. Hráči Jablonce v této sezóně vyhráli sedm ze dvanácti domácích zápasů. Hosté ze Zlína venku uhráli jednu výhru z jedenácti zápasů. Jablonec v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 2,2 branky na zápas, Zlín zaznamenal na venkovních hřištích průměrně pouze 0,7 zásahu. Domácí Jablonec v tomto ročníku odehrál jen čtyři zápasy, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Zlína odehrál jedenáct zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Zlína není příliš pevná, průměrně obdržela 1,7 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. Favoritem jsou v tomto utkání podle rozdílu v postavení v tabulce domácí. 

Boleslav vs. Slavia Praha - 26.05.2020 20:00
Další, v pořadí již 25. kolo 1. české fotbalové ligy nabídne střetnutí mezi Boleslaví a Slavií, které se odehraje v úterý od 20:00 v Adidas aréně. Oba týmy dělí v tabulce čtyři příčky, domácí jsou aktuálně na pátém místě ligové tabulky, hosté ligové tabulce vévodí. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostující Slavie 1:0. V minulém kole hostující slávističtí hráči ztratili remízou dva body se Spartou. Naopak domácí Boleslav vyhrála s Ostravou. Nejvíc branek v dresu Boleslavi vsítil Nikolai Komlichenko, v barvách Slavie dal nejvíc branek Tomáš Souček. Hostující sešívaní na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhráli sedm zápasů, domácí Boleslav na svém stadionu v této sezóně vyhrála devět zápasů. V této ligové sezóně domácí Boleslav vstřelila na domácím hřišti průměrně 2,6 góly v jednom zápase. Hosté ze Slavie na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,6 branky. Boleslav ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně v sedmi nevstřelila žádný gól, Slavia neskórovala ve čtyřech zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 0,3 branky na zápas. Domácí v Adidas aréně v této sezóně průměrně vstřelili 2,6 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól. 

Slovácko vs. Olomouc - 26.05.2020 18:00
V pětadvacátém kole 1. české fotbalové ligy se spolu v úterý na Městském stadionu Slovácko od 18:00 utkají Slovácko a Olomouc. Domácí tým Slovácka je aktuálně se sedmatřiceti body na šesté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o čtyři příčky níž na desáté pozici, když získali dvaatřicet bodů. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po nerozhodném výsledku 2:2 dělbou bodů. Slovácku se v posledním ligovém kole proti Teplicím ne úplně dařilo, když ztratilo remízou dva body. Hostující Olomouc také remizovala a přišla o dva body s Jabloncem. Nejlepším střelcem Slovácka je Tomáš Zajíc se šesti brankami. V týmu hostů z Olomouce je nejlepším zakončovatelem Jakub Plšek se sedmi góly. Hráči Slovácka v této sezóně vyhráli šest z jedenácti domácích zápasů. Hosté z Olomouce venku uhráli dvě výhry ze dvanácti zápasů. Slovácko je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelilo 1,5 góly na zápas. Oproti tomu Olomouc není venku nijak produktivním týmem, její brankový průměr je 1,3 branky na utkání. Domácí Slovácko v tomto ročníku odehrálo devět zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Olomouce odehrál pouze čtyři zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Olomouce není příliš pevná, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,1 gólu na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase domácí hráči Slovácka, kteří mají v tabulce náskok 5 bodů, domácí v tomto utkání neprohrají. 

České Budějovice vs. Liberec - 27.05.2020 18:00
V pětadvacátém kole 1. české fotbalové ligy se spolu ve středu na Fotbalovém stadionu na Střeleckém ostrově od 18:00 utkají České Budějovice a Liberec. Domácí tým Českých Budějovic je aktuálně se šestatřiceti body na osmé pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o jednu příčku výš na sedmé pozici, když získali šestatřicet bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Liberce 4:2. V minulém kole hostující liberečtí hráči ztratili všechny body s Teplicemi. Stejně tak domácí České Budějovice prohrály s Plzní, což bylo již druhé zaváhání v řadě. Nejvíc branek v dresu Českých Budějovic vsítil Ivan Schranz, v barvách Liberce dal nejvíc branek Roman Potočný. Hráči Českých Budějovic v této sezóně vyhráli šest ze dvanácti domácích zápasů. Hosté z Liberce venku uhráli čtyři výhry ze dvanácti zápasů. České Budějovice nejsou na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelily 1,5 góly na zápas. Také Liberec na venkovních hřištích není obávaným týmem, jeho brankový průměr je 1,1 branky na utkání. Domácí České Budějovice v tomto ročníku odehrály šest zápasů, ve kterých nevstřelily žádnou branku, hostující tým Liberce odehrál pět zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,4 branky na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech sérii porážek. 

Opava vs. Karviná - 27.05.2020 18:00
1. česká fotbalová liga má na programu 25. kolo, ve kterém ve středu v 18:00 hostí Opava tým Karviné. Svěřenci domácího trenéra Jiřího Balcárka jsou aktuálně na patnáctém místě ligové tabulky, hosté okupují třináctou pozici. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 1:1. V posledním ligovém kole opavští hráči prohráli s Libercem, naopak hosté z Karviné vyhráli s Příbramí. Nejlepšími zakončovateli jsou za Opavu Rene Dedic se čtyřmi góly a za Karvinou Vojtěch Smrž, který se trefil třikrát. Hráči Opavy v této sezóně vyhráli tři z jedenácti domácích zápasů. Hosté z Karviné venku uhráli dvě výhry ze dvanácti zápasů. Opava v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně jen 0,6 branky na zápas, Karviná zaznamenala na venkovních hřištích průměrně pouze 0,8 zásahu. Opava ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně ve čtrnácti nevstřelila žádný gól, Karviná neskórovala ve třinácti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,7 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,2 branky na zápas. Opavě se na domácím stadionu zatím příliš nedaří a hosté z Karviné zase nevozí moc bodů z venkovních stadionů, je pravděpodobné, že se budou body dělit. 

Bohemians vs. Teplice - 27.05.2020 18:00
Ve středu se odehraje 25. kolo 1. české fotbalové ligy, ve kterém se v 18:00 spolu střetnou Teplice a Bohemians. Domácí tým Bohemians je aktuálně se sedmadvaceti body na jedenácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o jednu příčku níž na dvanácté pozici, když získali sedmadvacet bodů. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Teplic 1:0. Bohemians v minulém ligovém kole hráli proti Zlínu a získali maximum bodů za výhru. I klub z Teplic získal s Libercem tři body. Nejlepším střelcem Bohemians je Jan Vodháněl se čtyřmi brankami. V týmu hostů z Teplic je nejlepším zakončovatelem Jakub Mareš se šesti góly. Klokani v této sezóně vyhráli šest z jedenácti domácích zápasů. Hosté z Teplic venku uhráli dvě výhry ze dvanácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Bohemians vstřelili na domácím hřišti průměrně 1,2 góly v jednom zápase. Hosté z Teplic na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,7 branky. Domácí Bohemians v tomto ročníku odehráli ovšem deset zápasů, ve kterých nevstřelili žádnou branku, hostující tým Teplic odehrál šest zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujících Teplic není příliš pevná, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,5 gólu na zápas.
 

Přečtěte si také