SAZKA reportér: Výhru ve Sportce si Dominika užije s rodinou

Nedlouho před termínem jejího porodu jsme si povídali s recepční ve sportovním centru v Poděbradech Dominikou Ipoltovou. Mimo jiné nám prozradila, že miluje koně a cestování, momentálně se ale nejvíc těší na holčičku, která se jí už brzy narodí.

Přečtěte si také: O milionovou výhru ze Sportky se Ústečan rozdělí s opuštěnými psy


Dominiku jste donedávna mohli vídat na recepci v poděbradském sportovním centru, kde ke klíčům od skříňky nebo proteinovým nápojům nikdy nezapomněla přidat i úsměv. „Moji práci mám ráda asi i proto, že mě baví sport, hlavně jezdectví,” říká nastávající maminka ze Středočeského kraje.
 

Dominice koně učarovali už v dětství

Dominice už odmala učarovali koně. „Koně jsme měli snad vždycky a vděčíme za to naší mamince, která k tomu sportu mě i sestru vedla,” vzpomíná Dominika. A dodává, že v současnosti s láskou pečují o dva koníky a dvě kobylky. „Každý z nich je jiný, ale zároveň skvělý. Mám je všechny ráda úplně stejně, nedá se mezi nimi vybírat,” směje se mladá žena.

Trochu lituje, že na péči o ně nemá v posledních týdnech tolik energie ani času jako dřív, jedním dechem ale dodává, že má i tak v životě spoustu radosti. V červnu se jí narodí první dítě a jak nám prozradila, bude to holčička. „Jméno ale zatím neřeknu, je to tajemství,” je Dominika neoblomná.

O čem se ale rozpovídala, jsou oblíbené losy, které doma stírají. „Losy mám spojené hlavně s Vánoci, kdy si je dáváme jako dárky. Vzpomínám, že naposledy to byla Vánoční zlatá rybka,” říká.
 

Jejím snem je relax v Dominikáně

 
inp_600x500-(1).jpg

I když nehraje číselné hry a nestírá pravidelně, jde podle ní o dobrý relax. A také si vždycky představuje, co by si pořídila, kdyby pár milionů vyhrála.

„,Největší část peněz by určitě šla na dodělání našeho domečku, abychom se mohli s dcerou a partnerem co nejdříve přestěhovat do vlastního bydlení. Část peněz bych také schovala pro malou,” zamýšlí se recepční.

„A pak bychom asi odjeli někam na dovolenou. Protože je už dlouho mým snem Dominikánská republika, cíl cesty by byl jasný,” loučí se s námi sympatická budoucí maminka.

Procestovat svět je sen nejednoho z nás. K jeho splnění jsou ale kromě odvahy potřeba i finanční prostředky. Ty vám může nabídnout výhra třeba ve Sportce, kterou si zahrajete také online.

Nepropásněte svoji možnost stát se už za pár dní dalším českým loterním milionářem a klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.

Přečtěte si také