SAZKA reportér: Student Daniel investuje výhru do nemovitostí

Investice do budoucnosti bude tím, na co padne výhra studenta a fanouška sportovní střelby Daniela Mácala. Plánuje, že si nakoupí jak nemovitosti, tak i zbraně, které se v budoucnu zhodnotí.

Přečtěte si také: Padla 2. nejvyšší výhra v historii. Online sázka Eurojackpotu přihrála Čechovi 1,4 miliardy


Je to jen pár týdnů, co student Daniel dokončil testy na zbrojní průkaz. Sportovní střelba ho baví už několik let, a tak se letos rozhodl, že si na užívání zbraní pořídí také doklady.
 

Léto oslavil coby čerstvý majitel zbrojního průkazu

„Je to dost podobné jako s řidičákem,” popisuje Daniel cestu ke zbrojnímu průkazu. „Zájemce musí správně odpovědět na otázky v písemném testu a k tomu ještě složit dva praktické testy, tedy rozborku zbraně, a pak střelbu.”

Prázdniny si Daniel užil na výletech s kamarády. „Jeli jsme se podívat do Amsterodamu a bylo to skvělé,” říká student, který právě nastoupil do čtvrtého ročního Střední zdravotnické školy v Nymburce. Kromě toho, že se bude letos připravovat na maturitu, si ale hodlá vyšetřit nějaký čas pro jeden ze svých dalších koníčků, kterým je florbal.

„Florbal už hraji dlouho, dříve třeba v Kutné Hoře nebo v pražské Bohemce,” vypočítává sportovec. „Cesty do hlavního města mi ale zabíraly dost času, a tak teď soutěžím v nižších mužských ligách v Poděbradech.”
 

Nejradši má sportovní sázky

inp_600x400.jpg

Co se hraní týče, Daniel nejčastěji sází na sport nejen proto, že se v něm dobře vyzná. „Sázím spíš malé částky, a tak jsem nejvíc vyhrál asi dva tisíce korun. I tak si ale rozhodně nestěžuji. Jde o velmi příjemný přivýdělek ke studiu,” říká Daniel Mácal.

Kdyby se mu náhodou poštěstilo a on by ať už v sázkách nebo třeba v Eurojackpotu trefil pořádnou výhru, naložil by s ní student až pozoruhodně rozumně. „Samozřejmě by záleželo, kolik bych vyhrál. Kdyby to bylo pár set tisíc, nakoupil bych investiční zbraně. Pár milionů bych určitě investoval do nemovitostí, jejich cena stále roste,” zamýšlí se mladý muž ze Středočeského kraje.
 

Výhru by investoval do budoucnosti

A kdyby bylo peněz ještě víc? Pak by si Daniel začal plnit svá tajná přání. „Chtěl bych na vlastní oči vidět Maledivy a také bych si koupil pořádné auto, třeba takový Mercedes S-Class by byl mým splněným snem,” uzavírá povídání sportovní střelec Daniel Mácal.

Investice do budoucnosti, fantastické dovolené anebo luxusní a zároveň bezpečná auta. Nezáleží tolik na tom, po čem toužíte právě vy, nějaká ta koruna navíc by vhod určitě přišla každému.

Tak si vsaďte a pokud to vyjde třeba v Eurojackpotu, už dneska večer můžete být bohatší o 261 milionů. Kromě toho si jen čeští sázející zahrají o 7 milionářských víkendů v hodnotě 500 000 Kč, takže šance, že to budete právě vy, je opravdu vysoká! Svůj tiket pořídíte na tomto odkazu.

Přečtěte si také