SAZKA reportér:  Pan Panovec nedá na losy dopustit

Pan Panovec má sázení opravdu rád. Do hraní Sportky dokonce zapojuje i svoji rodinu a často si kupuje stírací losy.

Přečtěte si také: U trafikanta Reného se vyhrává

Sice o něm nelze říct, že by nevynechal žádné slosování, jak ale pan Panovec podotýká, sází opravdu rád a často. Když si jde do trafiky pro svůj tiket, najde si čas a zaškrtne na něm také svá oblíbená čísla. 

„Většinou jde o kombinaci oblíbených čísel a k tomu přidávám několik náhodných, která za sebe nechám vybrat terminál,” svěřuje se pan Panovec se svými sázkařskými zvyky. A dodává, že na čísla, o kterých se mu zdá ve snech, nikdy nespoléhá, je na to příliš racionální a nevěří ani na pověry.
 

Sportku sází s rodinou

Sportka i další číselné hry, třeba Šťastných 10 nebo Eurojackpot, jsou pro něj také důvodem vsadit si společně s rodinou. 

To stírací losy, které má snad ještě radši než loterie, si kupuje výhradně sám. A i když má číselné hry rád, jsou to právě stírací losy, které jsou jeho srdci nejbližší.
 
IMG_3370_600x500.jpg

„Na losech mě baví, že se to, jestli jsem vyhrál, dozvím okamžitě po setření. A taky mi v nich víc přeje štěstí,” říká pan Panovec s tajemným úsměvem na rtech.
 

Stírací los ukrýval výherní symboly

Jaké štěstí mu tedy stírací losy přinesly? Před nějakou dobou se mu jen tak v hlavě objevila myšlenka, že by si mohl koupit stírací los. "...protože kdoví, třeba se mi povede odkrýt výherní symboly. A povedlo!” doplnil svoje vyprávění vítězoslavně výherce.

O jak velkou částku šlo, nám pan Panovec sice neprozradil, my mu ale i tak přejeme, aby se ho hráčská štěstěna držela i nadále.

Pojďte jako pan Panovec výhře naproti a setřete si los. Naším tipem je Super rentiér, kde se hraje o rentu 100 000 korun měsíčně na dobu 5 let.

Přečtěte si také