SAZKA reportér: Paní Jana sází na data narození

Skvělá pekařka, co vykouzlí perníčky a dezerty, po kterých se vždycky jenom zapráší. Ale také výborná vypravěčka a milovnice cyklistiky Trávit čas s elektromechaničkou Janou Semerádovou z Poděbradska je opravdu radost.

Přečtěte si také: Tiket Sportky z trafiky zajistil Jihočechovi přes 25 milionů


Janu Semerádovou ze Středočeského kraje u ní doma zrovna ve chvíli, kdy pekla perníčky, co se doslova rozplývaly na jazyku. Jak říká, krásně zdobené sladké dobroty nepeče jen na Velikonoce nebo Vánoce, ale prakticky celý rok.
 

Její největší láskou jsou perníčky

„Perníčky jsou asi mým největším koníčkem,” začíná povídání paní Jana. „Baví mě jak pečení, tak i zdobení. A když jsou tady u nás nějaké slavnosti, vždycky rozbalím stánek a s dětmi na perníčky malujeme,” dodává Češka, v jejímž repertoáru je také například Pařížský dort nebo Medovník.

Kuchyně ale není jediné místo, kde ráda tráví volný čas. „Když je venku hezké počasí, s manželem vyrážíme na cyklovýlety po okolí. Rádi jezdíme kolem Cidliny anebo do Hrabalova kraje v okolí Kerska. Je tam restaurace, kde se natáčely Postřižiny a doteď tam dělají výborného kance ať už se šípkovou, nebo se zelím,” přidává paní Jana tip na výlet.

Pokud jde o losy nebo číselné hry, nedá Jana Semerádová dopustit hlavně na stírací losy. V její rodině patří k jedněm z nejoblíbenějších dárků s tím, že letos jasně vede Zlatá rybka. Občas se u nich ale také sází.
 

Čísla zaškrtává podle dat narození

inp_600x400.jpg

„Čísla vybírám hlavně podle dat narození mých synů, manžela nebo i dalších členů rodiny,” popisuje svoji metodu a dodává, že občas volí i čísla, na která ji zrovna padne oko.

Kdyby přišla velká výhra, úplně nejdřív by se Jana Semerádová začala rozhlížet, na jaké charity peníze pošle. „Nejspíš by zvítězily děti z dětských domovů, přála bych si, aby se měly lépe,” zamýšlí se elektromechanička. Za důležitou ale považuje i drogovou prevenci, na kterou by část peněz také poslala.

„Za zbytek peněz bych si ráda koupila baráček a zajistila bydlení i synům. A protože miluji masáže a vířivky, pořádný wellness pobyt bych také určitě nevynechala,” zasní se na závěr Jana Semerádová.

Vlastní bydlení je sen nejednoho z nás. S jeho pořízením, ale třeba i se splácením hypotéky může pomoct výhra ve Sportce, kde se hned několikrát týdně hraje o desítky milionů. Nejbližší prodejnu, kde si pořídíte tiket, najdete na mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také