SAZKA reportér: Pan Řehák loví šťastné stírací losy na poště

Spíš než jako sázkař se pan Řehák charakterizuje jako sportovec. Podotýká ale, že sport a sázení mají mnoho společného, a to je vášeň a také kus hráčství v srdci.

Přečtěte si také: Výhrou ze Šťastných 10 zabezpečí rodinu

Pana Řeháka jsme zastihli při běhu na stezce, zrovna když se vracel z pošty. Běhá prý pravidelně a rád, tentokrát se pak zastavil na poště, aby si vyzvedl stírací los Mega rentiér. Zaujal ho prý hlavně proto, že se na něj může hned vyhrát 5 milionů korun a k tomu renta sto tisíc měsíčně na dobu pěti let.
 

U pana Řeháka kralují náhodná čísla

Jinak si ale stírací losy kupuje spíš občasně, to radši podléhá číselným hrám, jako je Sportka. „Někdy si vsadíme s kolegy v práci, a pak si říkáme, jaké by to bylo vyhrát,” směje se sportovec.
 
IMG_3632_600x500.jpg

Ve Sportce se spoléhá na náhodná čísla, na sny ani předtuchy moc nevěří. V kapse má ale zato historku, která se stala jeho dobrým přátelům.
 

Výhra ze stíracích losů potěšila před nedávnem kamarády

„Losy si většinou kupujeme každý zvlášť, pak se ale při posezení bavíme, jestli někdo nevyhrál. A není to tak dlouho, co mi jeden kamarád říkal, že si setřel dokonce pár tisícovek, což už je velmi slušná výhra,” vzpomíná na nedávné hráčské štěstí ve svém okolí.

To už se s námi ale pan Řehák loučí a poklusem se vydává ke svému domovu. „Musím co nejdřív zjistit, jestli ze mě už brzy bude rentiér,” volá s úsměvem ještě předtím, než nám zmizí za horizontem.

A my musíme potvrdit, že stírací los Mega rentirér je mezi vámi velmi populární. Hlavní výhra je totiž doslova pohádková. Zkusíte své štěstí i vy?

Přečtěte si také