SAZKA reportér: Doručovatel Marcel by si za miliony ze Sportky užil karneval v Riu

Přes den brázdí Středočeský kraj ve voze a rozváží zásilky, večery nejčastěji tráví se svojí přítelkyní nebo posilováním. Pokud to jde, snaží se řidič z povolání Marcel Marcaník co nejvíc relaxovat. Protože jak říká, přes den si stresu užije víc než dost.
 

Přečtěte si také: Babička mu zakázala sázet. Neposlechl ji a vyhrál 22 milionů

„Největší nápor je na nás, doručovatele, vždycky před Vánoci,” vzpomíná Marcel na nedávný shon. „To se několik týdnů vracím domů až pozdě večer a jsem prakticky živý na kafi,” dodává s úsměvem mladý řidič.
 

Se stresem bojuje posilováním a relaxací

Marcel_Marcanik_600x500.jpg

Po práci se pak pravidelně vrací domů, kde na něj čeká jeho přítelkyně. Pokud mu zbývá trocha energie, zaběhne si ještě do garáže, kde si zbudoval vlastní posilovnu. Anebo si zahraje hry na počítači a herní konzoli. A také si občas vsadí nebo koupí los.

„Mám vyzkoušeno, že víc vyhrávám s dražšími losy, a tak si nejčastěji kupuji třeba Zlatou rybku a pro přítelkyni pak Černou perlu,” vyjmenovává Marcel Marcaník své oblíbené tikety. A dodává, že to není tak dlouho, co vyhrál pár stokorun s Vánoční zlatou rybkou.

Kdyby nevyhrál stokoruny, ale miliony, jako první by peníze využil na zaopatření rodiny. „Rád bych měl možnost pomoci mým nejbližším, když by potřebovali nějakou tu finanční injekci,” zamýšlí se doručovatel.
 

Za výhru by splatil hypotéku a odjel na karneval do Ria

Část peněz by ale šla i na splacení hypotéky, kterou před nedávnem převzal na svá bedra. „Před několika měsíci jsme se rozhodovali, jestli náš dům prodáme, nebo si hypotéku vezmu na sebe,” popisuje Marcel. „Vybral jsem si druhou možnost a byla to jasná volba. Vesničku Křesetice, kde bydlíme, miluji, a tak bych se odsud nikdy nechtěl odstěhovat,” dodává mladý muž.

Miliony třeba ze Sportky, kterou si také občas zahraje, by ale nešly jen na bydlení nebo pomoc členům rodiny. Mladý muž má totiž jedno velké přání, které by si chtěl splnit.

„Už spoustu let s tátou sníme, že vyrazíme na karneval do brazilského Ria de Janeira. Proto doufám, že už brzy vyhraji a tohle přání nám budu moct splnit,” loučí se s úsměvem doručovatel Marcel Marcaník.

Chcete mít podobně jako Marcel svoji hypotéku rychle splacenou? Zkuste své štěstí ve Sportce a třeba se to už při příštím slosování povede. Online tiket získáte na tomto odkazu.

Přečtěte si také