SAZKA reportér: Dárek od maminky vyhrál panu Hrubému losy na celý rok

Hráč tělem i duší, tak by se dal charakterizovat sympatický mladý kadeřník, pan Hrubý. Krom nákupu losů si také rád vsadí, ať už to jsou číselné hry nebo sportovní sázky.

Přečtěte si také: U trafikanta Reného se vyhrává

Zábava, ale i předtucha nebo sen o tom, že by něco mohl vyhrát. To jsou hlavní důvody, proč chodí pokoušet své štěstí pan Hrubý. 

„Sázím na sport, hraji číselné hry a často si také kupuji klasické stírací losy, to hlavně pro štěstí,” popsal nám mladý kadeřník. „Pro los si záměrně jdu do trafiky v případě, že mám třeba pocit, že bych mohl vyhrát, a občas se to i povede. A losy také čas od času dostávám jako dárek.”
 
IMG_3481_600x500.jpg

Jeden stírací los dostal před nějakou dobou i od své maminky. „Je to taková naše rodinná tradice, která vždycky všechny potěší,” zamýšlí se kadeřník. „Na los, který jsem od mamky dostal k Vánocům, jsem vyhrál dvě stovky, a tak jsem si za výhru hned šel koupit nový.”

Šťastnou ruku měl pan Hrubý při výběru losu z vějíře nabídnutého prodavačkou i napodruhé. Znovu vyhrál a peníze opět investoval do nákupu dalšího stíracího losu. „Celé se to ještě mnohokrát opakovalo a já na konci roku zjistil, že jsem díky svému vánočnímu dárku stíral a vyhrával vlastně celý rok.”
 
Pan Hrubý sází a stírá nejen s rodinou, ale i s přáteli. „S kamarádem si chodíme kupovat losy společně, každý ale za svoje peníze. To abychom měli dvojitou šanci na výhru,” potutelně se usmívá kadeřník.

Naposledy ho zaujal nový los Zlatá rybka a v době naší návštěvy už se těšil, až si ho setře. Aby ne: nejen zlatá rybka z pohádky, ale i stejnojmenný stírací los od Sazky může splnit hned tři přání. Krom hlavní ceny v podobě čtyř milionů korun si můžete setřít třeba dovolenou nebo fungl nový automobil.

Na herním portále Sazka.cz můžete vybírat ze speciální edice online losů

Přečtěte si také