S online losy od Sazky si přes internet můžete setřít až 10 milionů korun

Ještě jste stírání po internetu nezkusili? Velká škoda. S online losy od Sazky totiž můžete vyhrát miliony a navíc si ho můžete dopředu vyzkoušet zdarma, abyste zjistili, jak online losy fungují a jaké mají benefity.

Přečtěte si také: Loterie od Sazky můžete hrát i online. 7 důvodů, proč sázet přes internet


Sazka jako lídr papírových losů nabízí možnost stírat losy i online přes internet. U této loterní společnosti najdete celkem 26 druhů tiketů, které lze jednoduše stírat na webu a ze kterých si vybere úplně každý. Cenové rozpětí je od 5 do 200 korun a hned několik online losů také ukrývá milionové výhry.

„Zákazníky na online losech baví jejich pestrost, originalita a samozřejmě okamžité vyhodnocení výhry,” podotýká Václav Friedmann, ředitel komunikace Sazky. A dodává, že online losy jsou samostatné emise, které také mají vlastní výhry. I proto se zákazníci nemusejí obávat, že by o peníze museli „soutěžit” s těmi, kdo si kupují papírové losy.
 

Online Zlatá rybka nabízí 4 miliony, auto i dovolenou snů

Mezi online losy je sázkou na jistotu Zlatá rybka. Stejně jako ta papírová, i přes internet plní hned tři přání. Zákazníci mohou získat až 4 miliony korun, luxusní dovolenou nebo nové auto.
 

Klikněte pro kompletní nabídku online losů


Zlaté rybky najdete na internetu hned tři. Nejvyšší výhry slibuje Super Zlatá rybka, kde jsou hlavní výhrou ony 4 miliony korun. Hraje se ale i o auto za 700 tisíc nebo zájezd v hodnotě 200 tisíc. Druhým losem z této rodiny je Zlatá rybka, kde se v hracím poli může ukrývat 1 milion korun, auto za 400 tisíc a dovolená za 100 tisíc. Za dvacku pořídíte Mini Zlatou rybku, s níž si lze setřít 500 tisíc, auto za 300 tisíc či dovolenou za 50 tisíc.
 

Nejoblíbenější je Rentiér

 

U zákazníků, kteří stírají na internetu, jsou podle údajů Sazky vůbec nejpopulárnější online losy Rentiér. Super Rentiér za 100 korun nabízí měsíční rentu ve výši 100 tisíc korun na dobu pěti let, na Rentiéra s cenovkou 50 korun můžete vyhrát měsíční rentu 50 tisíc.

Úplnou novinkou je online los Mini Rentiér. Stojí pouhou dvacetikorunu, odměnit vás ale může rentou v hodnotě 20 tisíc korun na 5 let.
 

Černá perla naděluje rekordních 10 milionů

 

Hned čtyři eLosy s cenovým rozpětím od 20 Kč do 200 Kč jsou na internetu pod hlavičkou Černá perla. Dvacetikoruna, kterou zaplatíte za Mini Černou perlu, se může proměnit v hlavní výhru 600 tisíc korun, Černá perla za 50 Kč odměňuje částkou 1,5 milionu korun a s Velkou Černou perlou lze v hracím poli najít 5 milionů korun. Rekordmanem na poli online losů je Maxi Černá perla, která sázející odmění dosud nevídanými 10 miliony korun!
 

Vyzkoušejte stírání nanečisto zdarma, nebo za peníze

Chcete si online stírání losů nejdříve natrénovat? Nabízíme vám stírání zdarma. A až si budete jisti, vaše cesta k milionům bude volná.

Štěstěnu můžete poškádlit na tomto odkazu, kde najdete kompletní nabídku online losů, včetně zbrusu nových online losů Magické výhry, kde můžete vyhrát až 5 milionů Kč.. Držíme palce.

Přečtěte si také