Rovný milion korun ze Sazka Klubu si vášnivý rybář užije u vody

Tradiční hra Májový Milion proběhla v Sazka Klubu i letos, a protože si výherce pro rovný 1 000 000 Kč do Sazky už přišel, rovnou jsme ho vyzpovídali.

Přečtěte si také: Výherce 1,2 milionu od Sazka Klubu dá peníze svým dětem


Jak nám muž prozradil, když si přebíral obrovský šek, ve chvíli, kdy se o výhře dozvěděl, byl nejdřív celkem v klidu. „Pak jsem si ale začal říkat, že to možná bude nějaký vtip,” vzpomíná s úsměvem výherce a dodává: „Uvěřil jsem až ve chvíli, kdy jsem dorazil do budovy Sazky.”
 

Nejdřív myslel, že je výhra vtip

Sympatický výherce sice nesází dlouho, zato ale pravidelně. „Mým favoritem je Sportka, pro kterou si chodím do oblíbené trafiky,” řekl muž. „Sázím asi dva roky a jen výjimečně se stane, že bych nějaké to slosování vynechal. Vždy si podám dva sloupečky náhodných čísel se Šancí.”

Jak dále výherce ve středním věku konstatoval, vždycky, když si jde vsadit, nezapomene vytáhnout svoji Sazka kartu. A dělá dobře, vždyť jen díky ní se z něj nyní stal milionář.

O tom, jak s touhle báječnou výhrou naloží, má Čech jasno. „Část z peněz určitě padne na nějakou hezkou dovolenou, kterou bych chtěl dát manželce. A zbytek? To je jasné! Jako vášnivý rybář jsem si jist, že nějaké ty tisíce půjdou i do mého koníčku,” řekl muž z Jižních Čech na rozloučenou.
 

V Sazka Klubu se vyhrávají ceny za miliony

A jak jste na tom vy, už máte svoji Sazka kartu? Pokud ne, úplně zbytečně se připravujete o možnost získat některou ze skvělých cen. Běžné jsou vouchery za desetitisíce, dovolené snů nebo vstupenky na koncerty. Před nedávnem se také hrálo o obytný vůz za víc než milion korun.
 

Podívejte se na výhody, které získáte se Sazka Klubem


Ani teď ale není o luxusní soutěž nouze. Ve hře je právě nadupané SUV Škoda Karoq, o jehož získání se můžete pokusit až do poloviny září. Abyste se mohli zúčastnit i vy, stačí si zřídit Sazka kartu na jakékoliv pobočce s terminálem. Tu nejbližší najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu.

Pak už jen zbývá svoji kartu aktivně využívat s tím, že platí, že čím víc, tím lépe. Vaše Sazka karta totiž může být do soutěže zařazena až stokrát. O vítězi se rozhodne 18. září, kdy bude za přítomnosti notáře vybrán jeden soutěžící. A my držíme palce, ať jste to právě vy.

Přečtěte si také