Rentiéra si nově můžete zahrát i online
Oblíbili jste si stírání losů online, když zrovna není kde si koupit ten papírový? Možná se vám ani nechce v krásném jarním počasí hledat teminál, ale poškádlit štěstěnu vás zkrátka baví. My vám teď přinášíme další možnosti, jak si radost ze hry užít online. Připravili jsme pro vás totiž nové e-losy.

Rentiér a minirentiér

miniR.jpg


Přinášíme Vám první online losy, kde můžete vyhrát pravidelnou měsíční rentu na 5 let. Pokud znáte naše losy Rentiér, určitě Vás nadchne i jejich online verze. Pro ty, kteří chtějí měsíčně opravdu velký balík peněz je tu za 50 korun online Rentiér. Pokud najdete tři symboly R ve stíracícm poli, budete si užívat rentu 50 000 měsíčně na celičkých 5 let

Zahrát si o pravidelnou rentu můžete už za 20 korun v losu Minirentiér, hlavní výhra je 20 000 měsíčně na 5 let

Štístko

Za 5 korun si můžete opět setřít los Štístko, ten už asi znáte, ale to, že už nyní Vám může přinést štěstí jeho druhá emise, vám nemůžeme zatajit.


stistko.jpg

Populární los ale přichází ve dvou dalších variantách, a to za 10 Kč a za 20 Kč. V čem je mezi nimi rozdíl? Byť je tenhle los na první pohled malý, ve výši hlavní výhry je velký. U losu za 5 Kč je hlavní výhra 50 000 Kč, za 10 Kč můžete získat až 100 000 Kč a u Štístka za 20 Kč je pak nejvyšší výhra stanovena na 200 000 Kč. Výběr je samozřejmě jen na vás.

Černé perly


cerne-perly.jpg

Podobně jsme pro vás rozšířili i nabídku online losů Černá perla. Veleúspěšný los přichází ve své druhé emisi a nově přidáváme i možnost setřít si los online za 40 korun a za 80 korun. Ponořte se pro luxusní černou perlu a vyhrajte až 2 000 000 Kč.
 

Diamanty

Diamanty.jpg

Za 50 korun můžete v nových Diamantech hrát o hlavní cenu 1 500 000 korun. V novém e-losu máte ale celkem 25 šancí na výhru.

My držíme palce, ať už si vyberete kterýkoliv online los.
 

Přečtěte si také