Přítel ji opustil, protože dost nevydělávala. Teď máma čtyř dětí vyhrála 161 milionů

Ještě před pár týdny nevypadal život pětatřicetileté ženy nejrůžověji. Protože pro své čtyři děti chtěla být tou nejlepší mámou na světě, v práci netrávila dlouhé hodiny přesčasů jako ostatní. A to se samozřejmě podepsalo na výplatní pásce.

Přečtěte si také: Na 3 děti zůstala sama. Teď jim díky výhře ze Sportky může dopřát vlastní bydlení


Jak uvedla zástupcům jihoafrické loterie Powerball, když si přebírala výhru, na konci měsíce často nevěděla, z čeho pokryje každodenní výdaje. Útěchu nacházela nejen v úsměvech svých potomků, ale také v objetí přítele.
 

Její práce prý nebyla dost sexy

Ten ji ale zčistajasna opustil. Prý proto, že nevydělává dost a že si s ní nemůže užívat jako s bezdětnou ženou, která nejen pracuje na plný úvazek, a má tak dost peněz na zábavu, hlavně se ale nemusí neustále starat o děti.

Teď je ale všechno jinak. Díky tiketu do loterie, který si obyvatelka města Soweto koupila, se stala majitelkou 114 milionů jihoafrických randů, v přepočtu 161 milionů korun. A kromě mnoha povznášejících plánů, jak zlepší život svým dětem, má i jeden trochu škodolibý cíl: svému ex se rozhodla pomstít s velkou parádou.
 

Pomsta chutná nejlíp zastudena

„Už se nemůžu dočkat, až ho na ulici potkám v mém novém, luxusním autě, které si hodlám koupit. Myslím, že nejspíš dostane infarkt, až na něj zpoza volantu zamávám,” smála se žena.

„Rozešel se se mnou, protože jsem měla opravdu málo peněz a v jeho očích jsem dělala podřadnou práci, takže se prý za mě styděl. Teď bude nejspíš pořádně litovat,” dodala loterní klikařka.

Žena má ale i další plány, jak si své peníze užije. Předně chce odejít z práce, aby se mohla ještě víc věnovat svým dětem. „Z výhry v loterii mám neskutečnou radost, hlavně ale kvůli svým dětem,” prohlásila výherkyně.
 

Výhru si užije s dětmi

„Stanu se teď mámou na plný úvazek a budu mít dost času hrát si s nimi, učit se s nimi a připravovat jim skvělé večeře, na které se budou těšit, až se vrátí ze školy,” popsala Jihoafričanka své nejbližší plány.

Mít víc času na děti i rodinu, procestovat svět nebo si pořídit bydlení snů. Co byste s penězi udělali vy, kdybyste vyhráli v loterii? Pokud si vsadíte na dnešní slosování Sportky a vyjde to, můžete si začít dělat opravdu velké plány. V Superjackpotu se ukrývá skvělých 137,1 milionu korun.

Online tiket pořídíte na tomto odkazu.

Přečtěte si také